Hvad er Cash Management?

Cash management er et bredt begreb, som dækker over en række funktioner, der hjælper enkeltpersoner og virksomheder proces-og udbetalinger på en organiseret og effektiv måde. Administration af likvide aktiver i dag ofte gør brug af en række automatiske støtte, der tilbydes af banker og andre finansielle institutioner. Rækken af ​​cash management-services spænder fra simple checkhæfte afbalancering til at investere penge i obligationer og andre typer af værdipapirer til automatiserede software, der gør det nemt kontanter kollektion.

Når det kommer til cash samlinger, der er et par populær valgmuligheder i dag, der kan gøre processen med at modtage betaling fra kunder meget lettere. Automatiserede clearingcentraler gør det muligt at indgå en virksomhed til virksomhed kontant overføre den trækker betalingen fra kundens konto og indskud midlerne på sælgerens konto. Generelt, denne service er tilgængelig for et gebyr på lokale banker.

Lockbox tjenester er også ofte brugt af virksomheder til at fremskynde Debitor processen. Cash management lockbox kræver etablering af en postboks for klienten. Sælgeren bruger denne postkontor adresse som Pengeoverførslen adresse på alle fakturaer. Som betalinger er modtaget, den finansielle institution indsamler de betalinger, stolper dem til drift konto for kunden. Kunden kan som regel få adgang til daglige rapporter, som kan downloades og bruges til at sende betalinger i virksomhedens tilgodehavender.

På grund af den øgede forekomst af check svig, er begrebet konto forsoning tjenester blevet et must for mange virksomheder. Grundlæggende vil en ARC holde checkbook for et driftslån konto afbalanceret på alle tidspunkter. Som en ekstra grad af beskyttelse, gør det muligt for ARC klienten til at uploade en daglig liste over kontroller, der er udstedt på kontoen. I tilfælde af en kontrol præsenteres, som ikke er inkluderet på de godkendte lister, vil banken afvise check.

Når det kommer til at investere penge, mange banker tilbyder muligheden for at overføre et fast beløb af midler i investeringsforeninger eller andre investeringer, som en del af den samlede cash management strategi. De automatiske debitering gør det muligt for kunden at gradvist øge værdien af ​​virksomhedens investeringsportefølje uden at skulle bruge megen tid på at arbejde gennem komplicerede investeringsstrategier.

Der er en række af cash management-muligheder, der tilbydes af lokale banker. I nogle tilfælde kan omkostningerne for de tjenester være dyrt. Men mange virksomheder oplever, at de besparelser i tid, kombineret med den høje grad af nøjagtighed mere end kompensere for de omkostninger der er forbundet med cash management support.

Hvad er de bedste tips til Gold Bullion Trading?
Hvad er afdækningsstrategier?
Hvordan evaluerer jeg Stock ydeevne?
Hvad er Nationalization?
Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er de forskellige typer af finansiel støtte kvalifikationer?
Hvad er de bedste måder at sænke en gas-og elregning?
Hvad er en fleksibel Annuity?
Hvad er de forskellige Derivatives strategier?
Hvad er Construction Cost Management?
Hvad er fordele og ulemper ved at købe en Skifteretten House?

Leave a Reply

trade online