Hvad er Chain Banking?

Chain bank er en situation, hvor tre eller flere banker, der er uafhængigt af chartret, er kontrolleret af en lille gruppe mennesker. De mekanismer, der bruges til at etablere denne type arrangement involverer normalt sikre nok materiel mellem enkeltpersoner til at have en kontrollerende aktiepost i hvert af banken involverede selskaber. Ordningen kan også styres med etablering af sikringsanlæg direktorater eller bestyrelser, der effektivt at skabe et netværk mellem bankerne, uden at der er behov for nogle typer af centrale holdingselskab.

Begrebet kæde bankvirksomhed er forskellig fra gruppe bankvirksomhed, i at de enheder, der er involveret i kæden banken arrangement forblive selvstændige og ikke ejes af en enkelt holdingselskab. Derimod kræver, at gruppen bank-modellen et holdingselskab at eje alle de banker, der deltager, effektivt skabe en paraply, hvorunder alle banker opererer. Chain bank er også forskellig fra branche bank, en situation, hvor alle lokale afdelinger af en bank, der ejes af en enkelt pengeinstitut.

I de forløbne år, ydes kæde banking flere fordele for investorerne. Den strategi har gjort det muligt at tjene stabilt afkast fra flere banker, der opererede i det samme fællesskab, uden frygt for en stor konkurrence fra andre banker i området. Netværket tilgang gjorde det muligt for investorerne at bruge deres samlede indflydelse til at holde bank-tjenester og de dertil knyttede gebyrer lignende fra en virksomhed til en anden, hvilket sikrer, at afkastet forblev konsekvent. Kæden bank også gjort det muligt for investorerne at oprette et netværk, hvor hver bank i kæden serveret en anden del af markedet inden for området. For eksempel kan den ene bank fokus på forretnings-konti, mens en anden har specialiseret sig i personlige konti, og den tredje bank i kæden, forudsat tjenesteydelser i forbindelse med køb og salg af værdipapirer.

Med tiden er kæden bank tilgang blevet mindre populære i en række nationer. Dette skyldes ændringer i bank-love i mange steder, der hjalp til at omdefinere processen med mellemstatlige bankvirksomhed samt international bankvirksomhed. Denne omdefinering har gjort det muligt for nogle banker, som engang var noget begrænset i, hvad de kunne tilbyde kunderne at kunne tilbyde en bredere vifte af tjenester. Med mere liberaliseret banklove i mange jurisdiktioner, gav de fordele ved at kæden bank-modellen kan nu realiseres ved hjælp af andre metoder, undertiden med en større grad af effektivitet og uden behov for at etablere denne type af investor-netværk.

Hvad skal REO kapitalforvaltere Do?
Hvad der er en som etableret certifikat?
Hvad er et kapitalindskud?
Hvad er gæld Værdipapirer?
Hvad er fordelene ved Mobile Banking?
Hvordan vælger jeg den bedste ETF Broker?
Hvad er forordningen E?
Hvad er en Cash ISA Transfer?
Hvad er Check vask?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Benchmarking?
Hvad er Renteudgifter?

Leave a Reply

trade online