Hvad er Check Svig?

I betragtning af antallet af kontroller skrevet hver dag rundt omkring i verden, er det nogle gange let at glemme, at hver enkelt er et juridisk bindende finansielt instrument. Et papir eller elektronisk kontrol tjener som et godt tro token mellem parterne, baseret på den tillid, som et tilsvarende beløb i kontanter, faktisk eksisterer i en legitim bank-baseret konto. Når denne tillid er krænket, er resultatet kendt som kontrol bedrageri. Check bedrageri omfatter en række ulovlige og / eller vildledende praksis, fra falskneri at tjekke kiting til underslæb.

Den mest synlige form for kontrol bedrageri resultater fra kontrollen skrevet på konti med utilstrækkelige midler. En butiksejer kan modtage en check fra en kunde for tjenesteydelser eller varer, kun for at opdage, at kontrollen ikke er blevet hædret af banken på grund af manglende midler. Nogle gange er problemet blot er en forglemmelse, og nogle gange checken forfatteren er fuldt ud bevidst om, at checken ikke var gældende på købstidspunktet. Denne kontrol bedrageri koster den forretningsindehaveren den oprindelige værdi af de varer, plus eventuelle ekstra gebyrer, som opkræves af banken. Den samme person kan fortsætte med at skrive falske checks på andre områder indtil pågrebet. Det er ikke usædvanligt, at lokale retshåndhævende myndigheder til at tillade lovovertrædere en mulighed for at råde bod på dårlige kontrol inden anholdelser for check bedrageri er lavet.

En anden form for kontrol svig kaldes kontrollere kiting eller check flydende. Nogle kriminelle vil åbne to separate kontrol eller opsparingskonti, derefter skrive falske checks til lokale leverandører eller enkeltpersoner. Mens undersøgelserne finder behandles af banken, vil de kriminelle overføre penge mellem de to konti til at oppuste saldi midlertidigt. Før de seneste fremskridt inden for elektronisk bankvirksomhed, vil der normalt være en kortvarig forsinkelse mellem modtagelsen af ​​en check og selve behandlingen. Denne flyde frister kriminelle tid nok til at holde hver enkelt konto levedygtig, indtil den kontrol ryddet deres bank. Moderne bankpraksis, har imidlertid gjort denne form for kontrol bedrageri meget vanskeligere at begå. Mængden af ​​forløbne tid mellem modtagelse og præsentation er blevet reduceret betydeligt.

En form for kontrol svig svarende til de utilstrækkelige midler fidus kaldes paperhanging. Paperhanging omfatter en målrettet brug af en lukket konto for at skrive falske checks. Kontrollen skribent ved, at kontoen er lukket, eller han eller hun vil bruge stjålne checks fra en andens lukket konto. Kontrollen er ikke blevet fysisk ændret, men de kontooplysninger, ikke længere er gyldig. Kriminelle, der begår paperhanging kontrollere svindel er normalt hæmmet af et fast antal af kontroller, hvilket betyder, at de ofte køber store billet poster og forlade området, før opdagelsen. Mange er taget til fange efter at have forsøgt at genbestille kontrol på lukkede konti.

Der er andre former for kontrol svig, som involverer fysisk ændring af papiret kontrollere sig selv. Nogle skruppelløse medarbejdere kan skabe en autoriseret underskrift på falske lønningslisten kontrol eller andre virksomhedsregnskaber, f.eks. En indbrudstyv kan forsøge at få udbetalt en stjålen kontrol ved smedning ofrets signatur. Nogle modtagere af en legitim kontrol kan ændre størrelsen ved at tilføje nuller eller omskrive den mængde, der fuldt. En anden form for fysisk kontrol af svig forudsætter brug af kemikalier til at fjerne den originale blæk, hvilket gør det muligt for kriminelle at genskrive hele check. Andre kan bruge high-end farve kopimaskiner til at duplikere en stjålet løn eller personlig check. Brugen af ​​magnetiske blæk på legitim kontrol har lagt en dæmper på den udbredte brug af fotokopierede checks, dog. Eksperter foreslår også, at brugen af ​​gel penne i stedet for traditionelle kuglepenne, da blækket inde i en gel pen er mere tilbøjelige til at obligation med fibrene i kontrollen papir.

Hvad er en finansiel analyse af en virksomhed?
Hvad er en elektronisk Check?
Hvad er forskellen mellem Medicare og Social Security Tax?
Hvad skal jeg gøre hvis jeg Owe efterbetaling af skat?
Hvad er fleksibel Premium Justerbar Life Insurance?
Hvad er en Indretning realkreditlån?
Gør Kontrol udløbe?
Hvad er en udtrykkelig Kontrakt?
Hvad er en Stock Fund?
Hvad er den bedste måde at gøre ægtefællebidrag betalinger?
Hvad er Monopolistisk konkurrence?

Leave a Reply

trade online