Hvad er Churn-pris?

Nogle gange refereret til som satsen for nedslidning, en churn sats har at gøre med den nuværende sats på nettet ekspansion forbundet med en økonomisk eller virksomhed faktor. Princippet om churn rate kan anvendes til så forskellige omstændigheder som turnaround i et kundegrundlag, eller storhed og fald i antallet af medarbejdere inden for en given virksomhed. Generelt vil en churn rate beregning er ansat til at sørge for, at bevægelser der sker i den retning, ønsket af lede virksomheden.

I tilfælde af kundens bunden af ​​et selskab, vil en churn rate måle vækst eller tab af aktive kunder for de varer eller tjenesteydelser til selskabet. Virksomheder, der opererer med et abonnentgrundlag finde beregningen af ​​den churn rate meget hjælpsomme. Ofte kan den churn rate let viser ændringer, der måtte finde sted ved at markere tabet af abonnentgrundlag deltagelse, samt vækst af abonnent base i form af en nettogevinst af abonnenter.

Når den churn rate indikerer en nedadgående fald i det samlede antal abonnenter, kan virksomheden vælge at se nærmere på, hvorfor nogle abonnenter vælger at ophøre med brug af en tjenesteydelse. Virksomheden kan også bruge churn rate data som grundlag for at afgøre den gennemsnitlige varighed af deltagelse af abonnenter i deres programmer, som kan hjælpe til at angive, om virksomheden holde på kunder på lang sigt, eller oplever en konstant hastighed af omsætningen i abonnenter .

Med hensyn til at holde på medarbejderne, kan den churn rate blive udnyttet i et par forskellige måder. For det første kan den kurs, der skal bruges til at bestemme den gennemsnitlige varighed af beskæftigelse for den samlede arbejdsstyrke. Hvis den gennemsnitlige varighed af beskæftigelsen er stigende fra den ene periode til den næste, som er en indikation af, at folk vælger at blive hos arbejdsgiverne. Dette illustrerer tilfredshed med nuværende beskæftigelse og planer om at forblive hos arbejdsgiveren på lang sigt.

Hvis den gennemsnitlige varighed af beskæftigelsen er faldende, og de selskaber, der er involveret i den kurs, der ikke har åbnet nye lokaler og hyrede en stor mængde af medarbejdere for nylig, den churn rate indikerer en høj grad af jobmobilitet blandt medarbejderne. Det ville tjene som et rødt flag til virksomheder, der bør tages skridt til at lokke medarbejderne til at forblive hos virksomhederne i længere tid og dermed sikre en større grad af stabilitet for virksomheden.

Hvordan vælger jeg den bedste livrente Insurance Company?
Hvordan får jeg den bedste satser på overtræk?
Hvad er virksomhedernes Synergy?
Hvad er fordelene ved at investere i råvarer?
Hvad er en Deed of Trust?
Hvad er et oligopol?
Hvad er et fast Asset Inventory?
Hvordan vælger jeg den bedste brandforsikring Company?
Hvad er Fordele ved kontrol af regnskaber?
Hvad skal jeg gøre hvis jeg Owe efterbetaling af skat?
Hvad er et brev af garantikapital?

Leave a Reply

trade online