Hvad er clearing virksomheder?

Også kendt som clearingcentraler eller selskaber, clearing virksomhed er en virksomhed, der leverer afregning og clearing tjenester på forskellige typer af finansielle transaktioner. Clearing firmaer funktion inden de regler og forskrifter sat på plads af regeringen, hvor virksomheden opererer. I nogle lande tilbyder clearing virksomheder en bred vifte af tjenester, herunder overvågning af antallet af private pengesedler udstedt inden for en bestemt periode.

Clearing Corporation, eller virksomhed, der beskæftiger sig med alle former for finansielle transaktioner, herunder investering aktivitet. Bond derivater og handel med futures, er to eksempler på de typer af transaktioner håndteres af clearing virksomheder. Desuden giver de virksomheder, den mekanisme, der gør det muligt at gennemføre en bred vifte af overførsler af midler mellem både indenlandske og internationale bank-firmaer.

Mange mennesker er afhængige af det arbejde med at rydde virksomheder for at modtage deres ugentlige eller månedlige lønseddel. I USA giver Automated Clearing House eller ACH den struktur, som gør det muligt for banker at overføre midler fra erhvervslivet konti til individuelle konti. Når en arbejdsgiver giver mulighed for et direkte deponering af en medarbejders løn eller løn i en kontrol eller opsparingskonto, at optionen udnyttes ved brug af ACH.

Clearing virksomheder også håndtere finansielle transaktioner, der gør det muligt for den enkelte forbruger såvel som for virksomhederne til at etablere automatiske betalinger til leverandører og kreditorer om en tilbagevendende basis. For eksempel, når en person bemyndiger en forsyningsvirksomhed til at fratrække den månedlige regningen direkte fra en checkkonto er det en clearing selskab, der behandler anmodningen og udfører modtagelsen af ​​de ønskede midler. Automatiserede afdrag på realkreditlån, donationer til velgørende organisationer og andre non-profit organisationer, og medlemskab afgifter for lokal eller online klubber er også udføres gennem clearing virksomheder.

Med investering transaktioner, håndtere clearing virksomheder detaljerne i ethvert aspekt af transaktionen. Ordren til at købe er clearet gennem virksomheden, samt levering af de købte investering. Samtidig sørge for udveksling af løn-og projektleverancer er færdig, vil clearing firmaet også sikre, at transaktionen er helt komplet eller afregnet. Alle disse funktioner er håndteret i løbet af få sekunder, hvilket gør det muligt for sælgere til straks at have kontrol af de indsamlede midler, mens investorerne umiddelbart har kontrol over deres aktier eller obligationer, og kan gøre med dem, som de vil.

Clearing virksomheder giver også et glimrende middel til at dokumentere hver enkelt fase af enhver transaktion. Det er ofte muligt at anvende de indsamlede data til at gennemgå hvert trin af transaktionen, herunder den nøjagtige dato og tidspunkt hvert trin blev indledt og afsluttet. Dette kan være yderst værdifuld information, når der er nogen form for tvist på oplysninger om en given transaktion.

Hvad er en investeringsfond Manager?
Hvad er finansiel analyse?
Hvad er en nominel værdi?
Hvordan vælger jeg den bedste ETF?
Hvad er amortisering af lån?
Hvad er en anslået selvangivelse?
Hvad er Cycling Insurance?
Hvordan kan jeg købe aktier Uden en børsmægler?
Hvad er de bedste tips til en livrente Rollover?
Hvad er Mitigation Banking?
Hvad er de bedste tips for at spare penge?

Leave a Reply

trade online