Hvad Er Colombo Stock Exchange?

Den Colombo Stock Exchange er de store nationale Fondsbørs inden for de nation af Sri Lanka. Denne udveksling har mere end 200 børsnoterede selskaber og et knudepunkt for handel for aktier og gældsinstrumenter, samt derivater og fonde. Den Colombo Stock Exchange blev etableret i 1982, efter en tilsvarende økonomisk enhed blev oprettet i 1985. Med over 12 milliarder dollar i alt børsværdi, repræsenterer CSE en betydelig blok handlede kapital til den sydasiatiske region i verden.

Før fremkomsten af ​​Colombo Stock Exchange, havde en forudgående handelsorganisation været kendt siden omkring århundredskiftet. Den Colombo Del Brokers Association begyndte i 1896, da britiske forhandlere stadig var primært involveret i regionen. Markedet nu kendt som Colombo Fondsbørs eller CSE, forblev gennem forskellige politiske begivenheder i sin moderne inkarnation som en national institution med flere kontorer i forskellige dele af Sri Lankas område.

Som et etableret nationalt udveksling, er det Colombo Stock Exchange underlagt Securities and Exchange Commission i Sri Lanka. Femten selskaber udgør sit medlemskab, med de erhvervsdrivende får tilstrækkelig licens for de finansielle transaktioner, der er involveret i markedet. Denne udveksling har også en værdipapircentral for sikker opbevaring af aktier og værdipapirer journaler og elektroniske notering ressourcer. Ideen om, at CSE tilbyder investering i både aktier og gældsinstrumenter viser nogle af de sofistikerede dette regionale marked, og giver både lokale og udlændinge incitament til at følge sine tilbud gennem offentlige midler.

Ligesom mange nationale børser verden over, har Colombo Stock Exchange blevet temmelig åben over for internationale investeringer. Selv om de fleste af de emner, der findes i dette marked er åbent for køb af udenlandske venture-katalysatorer har nogle internationale begrænsninger blevet indført som en del af de suveræne rettigheder i den srilankanske regering. Den Colombo Stock Exchange fastholder indeks redskaber og andre normale finansielle infrastruktur til at fremlægge resultaterne af sin handles elementer til den brede offentlighed. De vigtigste indeks er det All Share Price Index (ASPI) og de mere lokaliserede Milanka Price Index (MPI). Den Colombo Stock Exchange har også sit eget fuldt operationelle web site, hvor investorer kan se på hver enkelt type finansielt mulighed, der er handlet gennem denne Sri Lankas markedet og få flere oplysninger om, hvordan KF håndterer sit ansvar som en handelsplads for verden.

Hvad bør jeg vide om Mobile Banking Security?
Hvordan skriver jeg en Cash Management-politik?
Hvad er Commodity Trading?
Hvad er Merit Aid?
Hvorfor skal jeg Beregn Mortgage interesse?
Hvad er en forhandler Bond?
Hvad er kvantitativ Portfolio Management?
Hvad er et finansieringsselskab Broker?
Hvad er de skattemæssige konsekvenser af at være en 1099 Entreprenør?
Hvad er ROI?
Hvad er forskellen mellem forsikrede Bonded og?

Leave a Reply

trade online