Hvad er Commodity Futures?

Commodity futures er aftaler om kontrakter, som er udnyttet til at købe eller sælge en bestemt mængde af en given vare. Aftalen vil forpligte køber og sælger til en fast pris, der vil være i kraft på et nærmere angivet fremtidig dato. Når dette tidspunkt i fremtiden ankommer, er køberen forventes at have betalt den aftalte pris for futures, og sælgeren vil have leveret ejerskab af varerne til køber.

Commodity futures, er baseret på fysiske råvarer, der omfatter emner såsom guld, sølv og andre ædelmetaller, og korn. Forskellige typer af fødevarer, såsom majs eller svinekød maver, der også anses for at være råvarer. Commodity futures baseret på opfattet værdi af varerne i dag og på et senere tidspunkt.

Futures på disse typer varer anerkender to vigtige faktorer. Først, den fysiske vare allerede eksisterer. For det andet, der er en forventning om den del af køber, at varen vil stige i værdi over tid. Når dette er tilfældet, vil en køber vælge at indgå en vare fremtidig aftale med en sælger. Den pris, der er i sidste ende betales anses for at være tilstrækkelige til sælgeren at opnå en fortjeneste fra venture. På samme tid, er køberen forventer, at værdien af ​​varerne vil stige ud over salgsprisen og dermed i sidste ende generere et afkast på investeringen.

Commodity futures er en af ​​de mest aktive former for investeringer handel i dag. Nogle investorer vælger at engagere sig alene i råvare futures som et middel til at generere indtægter fra en investeringsportefølje. Andre vælger at variere investeringerne lidt, herunder aktier og obligationer muligheder sammen med råvare-futures i deres investeringsstrategier. Under udførelsen vis grad af risiko, råvare futures ofte er mindre volatile end nogle andre former for investeringer. Uden at forekomsten af ​​nogle katastrofale begivenhed der i høj grad mindsker den fysiske vare, har tendens udførelsen af ​​råvare futures til forudsiges med relativ lethed.

Hvad er Verifikation af beskæftigelsen?
Hvad er et omsætteligt instrument?
Hvad er en service Fee?
Hvad er et handelsselskab fortjeneste?
Hvordan rapporterer jeg Bank bedrageri?
Hvad er Fra Balance Finansiering?
Hvad er en IRS løn udlæg?
Hvad er forskellen mellem afkast på aktiver og egenkapitalforrentningen?
Hvad er Life forsikringssvindel?
Hvad er nægtelse af revisionspåtegning?
Hvad er de forskellige typer af Option Trading Strategies?

Leave a Reply

trade online