Hvad er Commodity Trading?

Commodity handel er et investerer strategi, der indebærer køb og salg af varer, der er klassificeret som råvarer. Der er mange ligheder mellem varehandelen og handel aktivitet, der beskæftiger sig med lagre. En vigtig forskel hænger sammen med forskellen mellem, hvad der handles.

En vare er normalt defineres som noget, der anses for at være af værdi, har en kvalitet, der er mere eller mindre konsekvent, og er produceret i store mængder af en række forskellige producenter. Når folk vælger at investere i råvarer, de normalt tænker i form af elementer, der er ressourcer, der kan købes til en bred vifte af anvendelser. For eksempel er majs betragtes som en vare, og handles på baggrund af den brede vifte af varer, der kan produceres ved hjælp af majs som base ingrediens.

For at handle råvarer, er det nødvendigt at deltage i transaktioner, der gennemføres på en vare udveksling. Fungere på en måde minder meget om en fondsbørs, der er udvekslinger, der beskæftiger sig direkte med varer over hele verden. Men det er ikke nødvendigt at begrænse varehandelen til én bestemt udveksling. Investorer er gratis at købe og sælge på flere børser, hvis de måtte ønske det, og er anerkendt af udvekslingen.

Processen med varehandelen er direkte berørt af det nuværende forhold mellem udbud og efterspørgsel for en given vare. Enhver faktor, der begrænser forsyningen kan medføre, at værdien af ​​de resterende mængder af varen at vinde i værdi meget hurtigt. For eksempel, hvis en naturlig katastrofe udryddet en stor del af hvede, ville værdien af ​​resterende hvede ressourcer i større efterspørgsel. Som et resultat, ville prisen for den vare, stiger og enhver investor med investeringer i hveden markedet ville stå en god chance for at tjene et betydeligt afkast.

Samtidig kan et overflod af en vare, der overstiger det nuværende niveau for efterspørgslen drev enhedsprisen ned. Dette kan resultere i et tab for investoren, forudsat at prisen falder under hvad der oprindeligt var betalt for investeringen. Ofte vil de råvarer investor nødt til at beslutte, om at absorbere tab eller forhindre yderligere tab ved at sælge til den nuværende lavere enhedspris. Hvis der synes at være noget håb for den vare at komme inden for en rimelig tid, investoren er sandsynligt at sælge. Men hvis der er indikatorer for, at varen vil komme sig, og efterspørgslen vil stige inden for en kort tid, er der en god chance for, at investeringen vil forblive på plads i håb om at daekke alle tab på et senere tidspunkt.

Som med aktiehandel, involverer varehandelen en vis grad af risiko. Investorerne holder øje med forholdet mellem udbud og efterspørgsel, og hvordan denne faktor påvirker de foreliggende oplysninger via en råvareudlånsaftale prisindeks. Mens råvarer normalt betragtes som mere sammenhængende og stabilt end andre former for investeringer, er der altid en chance for, at naturkatastrofer, ændringer i forbrugernes smag, eller politiske spørgsmål negativt kan påvirke værdien af ​​enhver vare.

Hvad er en Estimering teknik?
Hvad er Udskudt Regnskab?
Hvad er et lån?
Hvad er Small Business Venture Capital?
Hvad er DIF?
Hvad er en næstformand Skat?
Hvad er Tier 1-kapital?
Hvordan genkender jeg en finansiel fidus?
Hvad er en Soda Skat?
Hvad er Bullion?
Hvad er aktivklasse midler?

Leave a Reply

trade online