Hvad er Construction Cost Management?

En af de væsentligste spørgsmål på ethvert byggeprojekt er, hvor meget det vil koste. Bygge omkostningsstyring indebærer analyse og vurdering af de samlede omkostninger, og kan nogle gange indebære garanterede priser for en kontrakt. Mens nogle mennesker foretrækker at gøre deres egen konstruktion omkostningsstyring, vil mange større projekter hyre en uafhængig virksomhed til at udføre en cost analyser og igangværende omkostningsstyring for livet af projektet.

Selvom omkostningsstyring bistand kan blive indarbejdet på noget tidspunkt, nogle eksperter peger på, at det er vigtigst at ansætte en anlægsudgifter managementkonsulent eller ekspert i design-og konceptualisering fase af projektet. Mange af de beslutninger, som vil indebære omkostninger er foretaget i denne periode, og med en nøjagtig vurdering af omkostningerne fra starten kan hjælpe med at beskytte mod uforudsete variabler ned på linjen. Byggeomkostninger ledelse kan medvirke til at skabe et endeligt design, der er omkostningseffektiv og opfylder målene med projektet og samtidig give en rimelig vurdering af de samlede omkostninger. Bevæger sig fremad uden en klar fornemmelse af mål og planer kan spørge til omkostninger til spiral ude af kontrol.

I løbet af designfasen, kan koste ledelsen skabe forskellige scenarier for projektet. Hvis en person ønsker at bygge et hus, for eksempel, kan han eller hun være interesseret i, om det ville være omkostningseffektivt at installere dyre isolering til at skære ned på varmeudgifterne. En god konsulent kunne undersøge markedet og livscyklus priserne til at bestemme prisen på materialer både med og uden isolering, samt de anslåede besparelser på opvarmning med isoleringen. Ved at give boligejer med forskellige omkostninger scenarier, kan en masse af de gætterier fjernes fra beslutninger.

Før et design, når udbudsprocessen scenen, kan konstruktionen omkostningsstyring giver en god idé om et rimeligt bud. Analyse af lignende projekter kan bidrage til at skabe benchmarks for kontraktindgåelse, materialer og lønomkostninger. Når bud begynder, vil nogle anlægsomkostninger management firmaer levere analyser af hvert forsøg på at fastslå, hvilket der giver den bedste værdi for de anslåede omkostninger, samt at undersøge områder som entreprenørens ry og ressourcer. Nedbrydning af hvert bud, og sammenligne det med industrien benchmarks kan hjælpe med at give mening ud af en relativt meningsløs generelt skøn.

Gennem hele byggefasen af ​​projektet, kan koste management services inkluderer indarbejde eventuelle nye oplysninger eller markedet flytter ind i omkostningsoverslag, samt at sikre, at finansielle kontrakter overholdes korrekt. Mod slutningen af ​​tjenesten, kan konkrete regnskabsdokumenter blive skabt, som detalje den endelige pris. En form for byggeri omkostningsstyring, der kaldes at-risikostyring, kræver ledelseskonsulent til at bringe projektet i for en på forhånd aftalt maksimum pris. Andre management programmer simpelthen leverer rådgivning og analyser, forlader beslutninger i hænderne på projektleder.

Hvad er et kartel?
Hvad er Incentive kontrakter?
Da vil jeg blive opkrævet Morarenter?
Hvad er en Payday Loan affiliate?
Hvad er en Secured Bond?
Hvad er en Retention Ratio?
Hvad er de forskellige typer af Boutique Investment Banks?
Hvad er den private sektor Banking?
Hvor lang tid tager Konkurs processen tage?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvad er ubegrænset ansvar?

Leave a Reply

trade online