Hvad er Core Banking?

Core bank henviser til en finansiel institution vigtigste operationer. Da der findes forskellige typer af banker, kan deres primære forretningsområde handlinger variere. I de fleste tilfælde, men de vigtigste funktioner i en bank er at behandle ind-og udbetalinger. Teknologi, der driver en forbedring af præstationer på disse områder kaldes core banking løsninger (CBS). Gennemførelsen CBS giver fordele såsom evnen til at forbinde filialer og for at opretholde mere præcis ledgers.

Det er almindeligt for virksomheder såsom banker at tilbyde en bred vifte af ydelser. For eksempel kan en bank holde penge i en opsparingskonto, kan den forlænge lån, og det kan fungere som mægler for investorer. Der er visse ydelser dog, at der vil blive betragtet kernefunktioner i en bestemt finansiel institution.

For de fleste banker, består de fleste af deres kundegrundlag af enkeltpersoner og små virksomheder. De typer af tjenester, der oftest kræves af disse typer af klienter er deponering og fratagelse af midler. Disse to funktioner repræsenterer derfor kernen bank for de fleste finansielle institutioner. Specialiserede finansielle institutioner, såsom detailhandel banker eller egne banker, kan forventes at have andre kernefunktioner.

Teknologiske fremskridt ændres den måde, folk lever og driver forretning. Disse ændringer almindeligt skabe krav, såsom forbedret tilgængelighed og hastighed. Det er af hensyn til en finansiel institution til at rumme disse krav med hensyn til dens kerne bank. Dette er almindeligvis sker ved hjælp CBS.

Core banking løsninger refererer til software, der betjener en række funktioner. Én, som har drastisk ændret banksektor, er det netværk af grene. CBS tillader flere afdelinger af en bank til at fungere som en enkelt enhed. For at forstå virkningen teknologien har haft, er det vigtigt først at bemærke, hvordan banker generelt drives i fortiden.

På et tidspunkt var det almindeligt for transaktioner på en bankfilial til at være lokaliseret. Dette betyder, at hvis en klient gennemført en transaktion i afdeling A, var dette det eneste sted at have en umiddelbar registrering af disse oplysninger. Det ville være til rådighed for andre brancher nogen tid senere. Gennemførelse af CBS, dog tillader en transaktion på gren A, der skal straks afspejles på ledgers på brancheplan B, C og D.

Teknologi er også at gøre core banking mere tilgængelige ved at stille flere midler til at gennemføre transaktioner. Stedet for at skulle aflægge rapport til en filial for at få adgang til en banks primære ydelser, kan en person gøre det gennem en række medier, såsom telefon, kontantautomater maskiner (pengeautomater), og internettet.

Hvad er High-Risk realkreditlån?
Hvad er VIX den Volatilitet Index?
Hvordan kan jeg oprette en tarvelig Home?
Gør Kontrol udløbe?
Hvad er en service Fee?
Hvad er porteføljeoptimering?
Hvad er en Ledger Balance?
Hvad er et overtagende Bank?
Hvad er udenlandsk valuta Credit?
Hvad er en personlig gældskvote?
Hvad er en forsinket indikator?

Leave a Reply

trade online