Hvad er Core Capital?

Kernekapital er det mindste beløb af ressourcer at enhver form for sparsommelighed skal have på hånden for at være i overensstemmelse med reglerne indført af Federal Home Loan (FHL) Bank. Medmindre mængden af ​​kernekapital opfylder FHL regler, vil trivsel ikke være i stand til at udvide tjenesteydelser og giver konti for nye kunder. Identifikationen af ​​kernekapital er et værdifuldt redskab i at sikre, at forbrugerne er tilstrækkeligt beskyttet, når det kommer til processen med at etablere finansielle konti.

For at forstå den måde, at kernekapitalen funktioner, er det vigtigt at definere karakter af en sparsommelighed med hensyn til finanser. Bund, en sparsommelighed er enhver form for finansiel organisation, der er oprettet og korrekt licenseret til at etablere konti for den enkelte. Oprettelsen af ​​en sparsommelighed er opnået med forventning om, at organisationen vil forblive skattemæssigt levedygtige og dermed være i stand til at levere tjenester til kunderne på længere sigt. En af disse leverede ydelser er evnen til at modtage indskud i opsparingskonti og holde indskud på vegne af kunden.

Thrifts såsom sparekasser eller opsparing og lån institutioner er nødvendige for at opretholde en konstant minimum balance kapital på hånden for at kunne fungere under de føderale regler. Ved at etablere dette krav om minimumskapital på hånden, hjælper FHL at etablere en situation, hvor enkeltpersoner kan med rimelighed forvente, at alle indskud lavet til opsparingskonti vil være tilgængelige på et senere tidspunkt for tilbagetrækning, uden problemer forsinker processen.

Etableringen af ​​kernekapitalen som en grundlæggende forudsætning for at fungere som en sparekasse hjælper også med til at holde den finansielle sektor stabil så godt. På grund af dette krav, er chancerne for fejl ved opsparing og lån eller sparekasse stærkt reduceret. Denne ene simpel fordel er med til at fastholde forbrugernes tillid til, at de finansielle institutioner levedygtig, og den samlede minimere skift i den generelle økonomi. Kort sagt, hjælper kernekapital at minimere chancerne for en gentagelse af de dystre økonomiske forhold, der har fundet sted i fortiden, som kører på de banker, der fandt sted efter børskrakket i 1929.

Hvad er en likviditet?
Hvad er et rejsegavekort?
Hvad er Medarbejder Godtgørelse?
Hvad er de elementer af en Short Sale pakke?
Hvad er en fysisk aktiv?
Hvad er paradenummer?
Hvad er en Estate Sale?
Hvad er FICA tilbageholde?
Hvad der er involveret i en Derivater Analyse?
Hvad er en PIN-kode?
Hvad er økonomiske institutioner?

Leave a Reply

trade online