Hvad er Corporate Financial Management?

Corporate økonomiske forvaltning henviser til de forskellige metoder, en organisation eller en juridisk enhed kan ansøge om at hjælpe det realisere sine erklærede finansielle målsætninger og mål. Virksomhederne er som regel i gang med mål og forskellige mål for øje. Disse mål og målsætninger som regel forandring og stige i takt med virksomheden vokser og begynder at sprede. En god corporate finance-regime vil hjælpe selskabet holde fast i sin kerne finansielle mål, og også hjælpe virksomheden opnå, eller endda overgå, dens finansielle mål. Nogle af de spørgsmål eller faktorer af virksomhedernes økonomiske forvaltning, herunder beslutninger om investeringer, hvordan der kan skabes og administrere midler, og hvordan man korrekt styre lageret.

Beslutninger om investeringer henvise til en af ​​de vigtigste finansielle beslutninger en virksomhed skal gøre. Firmaer som regel investere i hovedstæder med den hensigt eller håbet om at få mere end de oprindelige investeringer fra hovedstaden over tid. Et eksempel på en sådan kapital er en produktionsvirksomhed, der kan omfatte jord, bygninger og udstyr i strukturen. Dette er en del af virksomhedernes finansielle forvaltning, fordi produktionsanlægget vil give afkast over tid gennem sin nytte i produktionen af ​​merchandise.

Et andet aspekt af virksomhedernes finansielle forvaltning er virksomhedernes holdning til medarbejdere. En virksomhed kan ikke køre selv, og må afhænge af den rette blanding af medarbejdere med den nødvendige erfaring og viden til effektivt at styre virksomheden mod realiseringen af ​​dens mål. Med henblik herpå skal selskabet gøre finansielle beslutninger om, hvor meget den er villig til at betale sine ansatte. Eftersom en virksomhed er kun så god som sine medarbejdere, kan det beslutte at rekruttere de bedste i området – et træk, som er kapitalintensive i form af løn og tillæg. Virksomheden skal også bruge penge for yderligere træne de arbejdere, som normalt betaler sig i form af øget produktivitet og medarbejdernes effektivitet.

Andre mål af virksomhedernes økonomiske forvaltning omfatter overvågning af indstrømning og udstrømning af kontanter ved hjælp af regnskab og bogholderi. Virksomhederne skal regelmæssigt gennemføre afstemning i deres regnskaber for at opdage, hvis der er den rette balance mellem pengestrøm og virksomhedens udgifter. Lagerstyring er et aspekt af virksomhedernes finansielle forvaltning, der indebærer en nøje overvågning af virksomhedens opgørelse med henblik på at minimere affald. Virksomhederne kan også kigge efter måder at reducere de penge, der bruges i indkøb af råvarer og andet inventar, som kan omfatte søger efter alternative forsyningskilder.

Hvad er en Retirement Portfolio?
Hvad er forskellen mellem kontanter Regnskab og periodiseringsprincippet?
Hvad er en Deed of Slip?
Hvordan skal jeg øge min Line of Credit?
Hvad er et pant engagement?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er et udbytte?
Hvad er investeringer Regnskab?
Hvad er lige løn?
Hvad er personlige regnskab?
Hvad er en pensionist,?

Leave a Reply

trade online