Hvad er Cost of Debt Capital?

Omkostninger af gæld kapital er forbundet med de renter, som betales på nuværende tidspunkt udestående gæld. I den bredeste forstand, kan dette gælde for alle typer af interesser, inklusive renter, der er forbundet med revolverende gebyr konti. Mest almindeligt er omkostningerne af gæld kapital for at være den interesse, der er betalt på banklån, obligationer optioner og lignende typer af finansielle transaktioner.

At kende omkostningerne på gælden kapital er vigtig for virksomheder af alle størrelser af flere grunde. Først, at opnå det bedst rente muligt er simpelthen en god måde at håndtere rådighed stående finansieringsmidler. Forstå, at renten, der gælder for en eller flere business lån, der aktuelt er aktiv, kan hjælpe en virksomhed at afgøre, om det er i den bedste interesse for virksomheden til at søge en konsolidering lån, der bærer en lavere rente end de eksisterende lån. Samtidig kan vurdere omkostningerne ved gælden kapital på det nuværende lån, tyder på, at lade tingene som det ville være den bedste løsning.

For det andet kan beregningen af ​​omkostningerne ved gæld, kapital, som det gælder for at pådrage sig yderligere gæld gennem lån eller andre kilder hjælpe selskabet til at afveje fordelene ved potentielle aktion med forpligtelser. Ved factoring i prisen på gælden kapital, der vil blive opsamlet i løbet af livet for en virksomhed lån, er det muligt at fastslå de sande omkostninger for virksomheden for at tage aktion i forhold til at finde en anden måde at opnå det ønskede mål.

For det tredje, at vurdere omkostningerne af gæld kapital kan hjælpe en virksomhed at afgøre, om udstedelse af en obligationsudstedelse er det bedste træk for finansiering af et kommende projekt. Obligationer som regel betale et vist beløb af betydning for investorer, som køber obligationsudstedelser. Ved at projicere den rentesats, der vil blive udbetalt til obligationsejere i den forventede levetid for obligationen, er det muligt at afgøre, om udstedelse af obligationen er den bedste måde at rejse finansiering, eller hvis andre alternativer bør overvejes.

Hvad er forholdet mellem pengemængde og inflation?
Hvad er et lands betalingsbalance?
Hvad er en lærer Credit Union?
Hvad er en åbningsbalance?
Hvad er partner Buyout?
Hvad er et ulige Lotter?
Hvad er nogle forskellige slags af Check Svig?
Hvad gør to og tyve Mean?
Har min Credit Score Drop Når en kredit rapport er anmodet om?
Hvad er en Pension Skat?
Hvordan Kan jeg lære at håndtere Credit?

Leave a Reply

trade online