Hvad er Credit invalideforsikring?

Kredit ulykkesforsikringer er forsikring designet specielt til at dække alle eller en del af en gæld, hvis låntager bliver handicappede til det punkt, hvor hans eller hendes evne til at arbejde er helt aftaget. I modsætning til kredit livsforsikringer, kan kredit-ulykkesforsikringer betale for hele eller dele af gælden, afhængigt af typen af ​​handicap.

Credit ulykkesforsikringer normalt går i kraft, når en person er deaktiveret af sygdom eller tilskadekomst i 30 dage eller mere. Forsikringen dækker månedlige udbetalinger fra det tidspunkt, hvor forsikrede skønnes helt deaktiveret og ude af stand til at arbejde. Det er vigtigt at bemærke, at en forsikret person ikke behøver at være varigt handicappede, for at en politik, der skal træde i kraft.

I modsætning til kredit livsforsikring ikke kredit ulykkesforsikringer ikke betale hele lånet balance, hvis ansøgningen indgives. I stedet for politik, gør kun månedlige betalinger, indtil den forsikrede kan gøre nok for et opsving for at genoptage tjene indkomst. Hvis en person helt er deaktiveret for livet af lånet, ville den politik, betale den resterende saldo i de fleste tilfælde, men kun én måned ad gangen.

For dem, der ønsker at købe en kredit handicap forsikringspolice, er det afgørende vigtigt at tage sig tid til at forstå, hvad de køber. Deres økonomiske sikkerhed kunne afhænge af det. Nogle selskaber kan kun tilbyde kredit invalideforsikring, der er en maksimal betaling længde på 12 til 24 måneder. Mens disse politikker kan være langt billigere end fuldbårne politik, de giver langt mindre beskyttelse. Men for nogle lån, kan dette være al den beskyttelse, en låntager behov.

Kredit ulykkesforsikringer er tilgængelig for mange forskellige typer af rate lån. Boliglån er blandt de mest almindelige type af lån for at forsikre, men billån og andre er også populære forsikringer valgmuligheder. Ud over at rate lån, kan revolverende kreditlinjer også være forsikret for kredit invalideforsikring.

Lånere, som køber kredit handicap forsikring for et kreditkort skal forstå, hvis politik går i kraft, vil det kun betale den mindste betaling på grund af hver måned. Mens dette vil holde kontoen i orden, vil det ikke betale ned balancen meget hurtigt.

Hvad er forskellen mellem et hjem ansvarlig lånekapital og Line of Credit?
Hvad er en gave selvangivelse?
Hvad er Online Banking?
Hvad er Commodity Futures?
Hvad er et driftsresultat?
Hvad er interne midler?
Hvad er de bedste tips til Professional Financial Management?
Hvad er de forskellige Medicare Skat priser?
Hvad er en afhængighed fritagelse?
Hvad er en service Fee?
Hvordan rapporterer jeg Bank bedrageri?

Leave a Reply

trade online