Hvad er dage syne?

Dage syn beskriver et særligt sæt af betalingsbetingelserne, der kan anvendes i den internationale handel. Mange af leverandører, som skibet internationalt er afhængige af et brev på kredit fra købers bank for at sikre, at de vil blive betalt for deres varer. Når leverandøren leverer den varen, udsteder han et udkast eller faktura, mod denne remburs, så han kan modtage sin betaling. Køber og dennes bank kan sætte et dage syn klausul i den remburs, hvori det hedder, at udkastet ikke vil blive betalt for et bestemt antal dage fra det punkt udkastet præsenteres for banken. For eksempel betyder en aftale, der omfatter en 90 dages syn, at køberen ikke vil blive udbetalt indtil 90 dage efter at han præsenterer forslaget for forsendelsen til banken.

En kontrakt eller en remburs med et dage syn klausul bør ikke forveksles med et syn aftaleudkast. Under et syn udkastet indvilliger bank om at udstede betaling til sælgeren straks efter at køber lægger synet på det gode. Det betyder, at køber har haft mulighed for at inspicere pakker og sikre, at de er korrekte. Et syn udkast er gunstigere for sælgeren, der bliver betalt hurtigere og er mindre tilbøjelige til at opleve problemer med betalingen end under et dage syn aftale.

Dagene syn Aftalen er også kendt som et udtryk udkast. Det betyder, at udkastet ikke vil blive betalt for et bestemt antal dage. Antallet af dage, at banken vil holde betalingen bør altid præciseres i aftalen eller remburs, og kan variere fra så få som tre dage til 120 dage eller mere.

Der er en række grunde til, at bankerne og købere foretrækker en dag syn betaling aftale til et syn udkast eller andre betalingssystemer aftale. Det er klart, køberen har på sine penge længere på denne måde, og nyder en form for kredit-arrangement. Dage syn giver også køberen eller hans agenter en chance til fuldt ud at besigtige varerne, inden de udsteder betaling. Hvis han pletter et problem, før betalingen sker, kan han få lov til at annullere ordren. Sælgeren er også langt mere tilbøjelige til at samarbejde med køberen på dette tidspunkt for at sikre, at han vil blive betalt.

En dag syn aftale er også et værdifuldt redskab, når de køber eller sælger ejendom eller udvindingsrettigheder. I tilfælde af en mineralsk mine, for eksempel kan køberen udstede en kontrakt sammen med et dage syn udkast. Dette udkast er ofte nok til at overbevise sælgeren til at holde ejendommen, eller forbeholde det for denne specifikke køber til den periode, der i udkastet. Under udkastet periode, er køber stand til at teste jorden for at sikre, at det rent faktisk besidder et niveau af mineraler eller andre materialer, som han har planer om at mine.

Hvad er finansiering?
Hvad er skattefordelen regel?
Hvad er Net Worth?
Hvad er en Sales Order?
Hvad er en PIN-kode?
Hvad er schweiziske Private Banking?
Hvad er de forskellige typer af pensionsordninger?
Hvad er en personlig selvangivelse?
Hvad er en bank Examiner?
Hvad er aftaleindskud?
Hvad er Ratio Analyse?

Leave a Reply

trade online