Hvad er de bedste tip til styring af finansielle fare?

Finansiel risiko generelt kommer fra et af tre steder: på markedet ustabilitet, finansielle transaktioner, og organisatoriske fejl. Styring af finansielle risici som regel baseret på enten reducere chancerne for at lide økonomiske tab eller minimere de økonomiske tab, der sker som følge af en finansiel risiko. Generelt omfatter planlægning af operationer for at øge sikkerheden og effektiviteten, at holde på toppen af ​​finansielle poster, og køb af forsikring eller andre former for modregning nødvendige finansielle risiko. Alt i alt, den vigtigste del af styring af finansielle risici er at vide så meget om den risiko, som muligt, før du udsætter en organisation til en finansiel risiko.

Market ustabilitet, eller ændringer i det miljø, hvor en organisation driver sin virksomhed, kan komme fra mange kilder. Det kan omfatte ændringer i markedsprisen på varer, ændringer i konkurrence inden for et marked, og ændringer i det politiske klima, hvor virksomheden opererer. Finansielle transaktioner forekomme som helst penge skifter hænder, hvad enten det er i løbet af et salg, en bank transaktion, eller på lønningslisten processen. Organisatorisk fejl kan være mekaniske fejl, svigt i ledelse eller svigt af en ansat til at udføre sit hverv. Alle af disse ting kan forårsage tab, der påvirker den samlede rentabilitet eller succes i en virksomhed.

Den mest grundlæggende del af styring af finansielle risici er at identificere de finansielle risici, en virksomhed. Det er også vigtigt for en organisation at vide, hvor stor en risiko det kan tage uden at oprette utålelige økonomiske trængsler for selskabet. Baseret på disse oplysninger, kan en virksomhed udvikle en strategi for styring af finansielle risici. Når en strategi er blevet designet en gennemført, skal en organisation derefter overvåge og måle resultaterne af den økonomiske risiko forvaltningsplan. En virksomhed kan bruge oplysninger, der indsamles ved overvågning resultatet af en finansiel forvaltningsplan til at foretage ændringer for at forbedre dets effektivitet i forvaltningen af ​​finansiel risiko.

Det endelige mål ved at styre finansielle risiko er at reducere tab ved at forhindre dem. Nogle tab, en virksomhed kan støde kan reduceres ved forsikrer virksomheden. Tab af denne type kan være brand, oversvømmelse og tyveri. Tage skridt til at reducere tab i en virksomhed som følge af tyveri kaldes forebyggelse af tab. Skridt til at forhindre tab ved tyveri kan omfatte overvågning, on-site sikkerhed, og avancerede cash management-procedurer.

I investeringerne, er én måde at reducere tabet diversificering. Diversificering er den praksis med mere end én type af investeringer, så hvis én investering type eller markedet lider store tab, vil investoren ikke miste hele sin portefølje. Et eksempel på dette kunne være at investere i olie og bio-diesel. I tilfælde af at en brændstof-metoden lider markedet tab, vil en anden sandsynligvis sejre i dens sted.

Hvad betyder store tal Mean?
Hvad er Privat arbejdsløshedsforsikring?
Hvordan vælger jeg den bedste Financial Accounting-software?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading indikatorer?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvad er de grundlæggende Day Trading Regler?
Hvad er et første Lien?
Hvad Combat betale?
Hvad er FEMA Flood Insurance?
Hvad er en syntetisk CDO?
Hvad er gæld Syndication?

Leave a Reply

trade online