Hvad er de bedste tips for at spare penge?

Forståelse af hvordan du kan spare penge, uanset om pensionering eller en snazzy par nye sko, er en vigtig evne til at udvikle. Ligesom Dieters finde flere succes, når de ændrer deres livsstil i stedet for at prøve et modefænomen kost, så gør mange vordende spendthrifts finde sparer lettere, når de ændrer deres livsstil til at matche spare mål. Der er mange tricks og tips til at hjælpe begynde at spare penge, men det forbliver en opgave for den enkelte at skabe en daglig rutine, hvor besparelse er et primært mål.

En af de vigtigste ting, en person kan gøre for at begynde at spare penge er at analysere deres nuværende vaner. Samtidig med at gå ud til $ 300 amerikanske dollar (USD) middage en gang om ugen kunne være et nemt sted at se spildte penge, jo mindre bruger lækager på $ 4 USD latte, frokost ud hver dag, og overbærende mobiltelefon service pakker er meget mere tilbøjelige til at blive gør skade på en spareplan. Ved hjælp af en bærbar pc eller budgetmæssige software, spore køb for tre måneder, og sørg for at bryde de enkelte udgifter i en bestemt kategori, såsom “dagligvarer”, “tage” eller “tøj.” Gør denne type sporing til et par måneder vil hurtigt afsløre, hvor pengene er lækker ud på statister, når det kunne være at gå mod et besparelsesmål.

Nogle mennesker oplever, at bruger penge kan hjælpe med spare penge. Selvom automatiske debet-og kreditkort er nemme at bruge, de også gør det let at overforbrug. Hvis en person har et budget for hver nødvendighed, såsom mad, gas, og underholdning, kan de finde udgifterne mål lettere at matche ved at trække det samlede beløb i begyndelsen af ​​måneden, og bruge den kontante udelukkende til køb i hver kategori. En bonus i kontanter metoden er, at alle ubrugte penge i slutningen af ​​måneden kan bruges til en splurge-eller blive omdirigeret tilbage til opsparingskonto.

En anden vigtig trick til at spare penge er at undgå fristelsen ved at åbne en automatisk debitering opsparingskonto. På denne måde, hver gang en lønseddel er deponeret, et sæt portion går direkte ind i en opsparingskonto, pension konto eller andre besparelser mekanisme. Fjernelse af penge, før det har en chance for at blive brugt, kan hjælpe med at holde besparelser sikker.

Reducer, genbrug og genanvendelse er ikke kun et middel til at hjælpe miljøet, kan det også hjælpe med at gemme penge. Prøv at reducere overskydende udgifter ved at købe genbrugelige vandflasker og fylde dem derhjemme, eller ved at re-purposing tomt syltetøjsglas, som vaser og drikkeglas. For det beløb, det koster at købe kaffe ud, kan nemt franske presse deres egne bønner en person, tote dem til at arbejde i isolerede krus, og har endda ekstra at dele med venner. Omfatter en genbruge og genanvende metode til udgifter vaner kan hjælpe til gavn for både jorden og tilbagetrækningskontoen.

Sørg for, at penge i banken arbejder på sin sværeste at skabe interesse. Stedet for at bruge en almindelig opsparingskonto, overveje at investere opsparing eller at åbne en pensionering konto, der genererer langt højere renter over tid. Mens tilbagetrækningskonto investere kræver normalt, at pengene blive efterladt alene i en vis periode, kan den øgede indtægt være betydelige i det lange løb. At sætte penge ind på opsparingskonti med højere renter kan gøre en reden æg ind i en flok af besparelser fordele.

Hvad er Supplerende arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er eksotiske derivater?
Hvad er et crossover-pris?
Hvad er en klassificeret Balance?
Hvad er et pyramidespil?
Hvordan finder jeg ud af det dagsværdien af ​​et lager?
Hvad er et udskudt skatteaktiv?
Hvad er Online Trading?
Hvad er de bedste tips til refinansiering anden realkreditlån?
Hvad Er Pensions Crisis?
Hvad er over-the-counter-derivater?

Leave a Reply

trade online