Hvad er de bedste tips for Short Sale købere?

Short salg købere er de mennesker, der udnytter et hjem, der sælges gennem en kort salg for mindre end det kunne være værd. Det sker, fordi den nuværende ejer af boligen er faldet bagud på hans afdrag på realkreditlån og giver pant långiver overskuddet af salget til at betale det meste af sin gæld. Det er afgørende for korte salg købere at indsamle så mange oplysninger som muligt om boligens værdi, egenkapitalen i den nuværende ejer, og situationen i forbindelse med realkreditlån. Købere bør også gøre alt for at overbevise långiver, at sælge huset til en rabat vil være mere økonomisk fordelagtig end afskærmning på det.

Efterhånden som flere husejere kæmper for at gøre deres afdrag på realkreditlån til långivere, have korte salget blevet mere udbredt. Selv om disse situationer kan være svært for husejere, kan short sales gavn for alle involverede parter. Sælger kan komme ud af sit pant forpligtelse på meget mindre skade på hans kreditværdighed end med en afskærmning, at køberen får et hjem på en rabat pris, og långiver undgår dyre afskærmning omkostninger. Men kort salg købere skal være opmærksomme på de bedste måder at navigere hvad der kan være en vanskelig proces.

Det første skridt for kort salg købere er at identificere de hjem, der måtte være til rådighed til en kort salg. Generelt vil långivere, der har den endelige myndighed i salgsprocessen, ikke blive enige om en kort salg, medmindre homeowner er langt bagud på betalinger og ikke har meget, hvis nogen, egenkapital i hjemmet. En køber agent med erfaring inden for short sales kan pege potentielle købere i retning af huse, der kunne passe en plan for en potentiel kort salg.

Når et hus er plukket ud, skal kort salg købere forstå, at de er nødt til at beskæftige sig med både købere og långivere. De kan bruge deres viden om korte salg for at hjælpe med at overbevise sælgerne om de fordele, de ville modtage fra processen, herunder i USA, ydes skattefritagelser for lindring af gælden med en kort salg. Desuden skal købere passe, at prisen bliver citeret af sælgerne i sidste ende skal godkendes af långiveren.

Med hensyn til långivere, skal kort salg købere være i stand til at overbevise dem om, at ejendommen vil være mere rentabelt for dem, hvis det sælges snarere end afskærmet. Ironisk nok skulle købere rent faktisk forsøge at overbevise långivere at huset er i dårlig stand. Långivere kan så skønner, at hjemmet måske ikke let sælges, hvis de fik besiddelse af det gennem afskærmning.

Hvad er et skattemæssigt underskud fremførselsberettigede?
Hvad er Franchises?
Hvad er de mest almindelige Audit spørgsmål?
Hvad kan gøres, hvis en forælder nægter at betale børnebidrag?
Hvad er en bog koste?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Management Systems?
Hvad er konsekvenserne for afskærmning?
Hvad er finansiel innovation?
Hvad er en Afslutning Bond?
Hvad er en pris Rabat?
Hvad er en margin call?

Leave a Reply

trade online