Hvad er de bedste tips til en ENKEL IRA rollover?

En Besparelser Incentive Match ordning for medarbejdere Individual Retirement konto (SIMPLE IRA) er en type pensionsordning en arbejdsgiver kan vælge at etablere. Når en person beslutter sig for at udføre en ENKEL IRA rollover, er der nogle tips, der kan hjælpe ham med at undgå afgifter og bøder. Sådanne tips indebærer bl.a., at nogle af pengene fra den oprindelige IRA er indsat på den nye konto inden 60 dage efter udbetaling. Tips kan også omfatte den type konto pengene kan blive indsat på at undgå beskatning. For eksempel skal en SIMPLE IRA, som er mindre end to år gamle blive rullet hen til den samme type konto for at undgå afgifter og bøder.

Et af de vigtigste tips til en ENKEL IRA rollover indebærer aktualitet rollover. Med en ENKEL IRA rollover, modtager kontohaver midler fra hans enkle IRA

Det er op til ham at indbetale disse midler i en ny SIMPLE IRA, en IRA, eller en anden form for pensionering konto. For at undgå at betale afgifter og bøder, en person typisk har 60 dage til at deponere midler. Kontohaveren kan bruge de penge til sit eget formål, så længe han er sikker på kan gøre indskud inden for 60-dages-vinduet. Hvis han deponerer penge efter de 60 dage er gået, er de penge, som regel anses for en udlodning og bliver genstand for afgifter og bøder.

Timingen er også vigtig, når det kommer til at vælge den type IRA, hvortil en kontohavers vil rulle hans enkle IRA. Der er en to-års-reglen, der påvirker ENKEL IRA overgange. For at kunne undgå beskatning og sanktioner, skal en person rulle en ENKEL IRA, som er mindre end to år gamle over i en anden ENKEL IRA. Efter de to års mark, som regel en person har mulighed for at rulle sin SIMPLE IRA over i en ny SIMPLE IRA, en IRA, eller en anden form for pensionering i betragtning, såsom en 401K eller en 457 planen.

En person, der ønsker at udføre en ENKEL IRA rollover kan overveje at udføre en overførsel i stedet. I et sådant tilfælde, er midlerne i hans SIMPLE IRA-konto overføres til en anden konto. Han mener ikke modtager penge og ikke behøver at tage ansvar for indbetaling den til en ny konto i tide. Disse overførsler sædvanligvis ikke resultere i beskatning eller sanktioner. De er som regel genstand for de to-års reglen, dog.

Hvad er en skønsmæssig modtageren?
Hvad Begrænsninger almindeligvis gælder for oversvømmelse forsikringsdækning?
Hvad er et checkhæfte?
Hvad er socialsikringsbidrag?
Hvordan får jeg en handels-rabat?
Hvad er en obligation?
Hvad er fordelene ved at investere i kunst?
Hvad er Market Trader ansvarsforsikring?
Hvad er en differentieret?
Hvad er Materielle Net Worth?
Hvad er en automatisk pengeoverførsel?

Leave a Reply

trade online