Hvad er de bedste tips til en livrente Rollover?

En livrente rollover, er en kompleks finansiel transaktion, som bør gennemføres meget omhyggeligt, og der er mange overvejelser, som forbrugeren skal være opmærksom på. Den mest let kan forebygges problemer som følge af livrente overgange er dem skyldes uopmærksomhed til detaljerne. Papirarbejde skal være omhyggeligt forberedt, og forbrugeren må aldrig komme i besiddelse af de midler,

de finansielle involverede institutioner bør gennemføre transaktionen mellem sig selv til gavn for livrente ejeren, der må aldrig håndtere midlerne, ikke engang at underskrive en check. Dette bør forhindre dramatiske og traumatiske negative skattemæssige konsekvenser.

I USA, henviser udtrykket “rollover” flytning af midler fra én type af investeringer til en anden, der er af samme art, som defineret af Internal Revenue Service (IRS). De fleste overgange i USA får skattemæssig behandling, udskyde føderale skatter på grund indtil modning eller udbetaling af den nye investering. Generelt er overførsel af midler fra en skat-kvalificeret investering til et ikke-kvalificeret investering, eller omvendt, anses ikke for en rollover.

Der findes to typer af transaktioner, der kunne betragtes som en livrente rollover. Den første og mest udbredte, er det rullende løbet af midlerne akkumuleres i et skatte-kvalificeret pensionering konto som en IRA, en 401 (k) eller 403 (b) til en livrente. Denne type af væltning normalt finder sted ved pensionering eller separation fra ansættelse i en organisation sponsorerer pensionskasse, hvad enten 401 (k) eller 403 (b). Den anden type af livrente rollover, hvilket er langt mindre udbredt, indebærer at flytte penge fra en livrente til en anden type af investeringer, såsom en IRA eller en anden livrente.

Forbrugere rullende over midler til en livrente, skal være opmærksomme på, at de er låst deres penge frem for en længere periode, normalt ikke færre end fem år, og ofte så mange som 15. Selv om det er normalt muligt at trække en del – op til 10% eller deromkring – uden at pådrage sig straf, kan de sanktioner, der pålægges til tilbagekøb ud over dette beløb være svær, nå så højt som 15% eller mere af det beløb, der hæves, afhængigt af livrente er alder. Derfor bør uanset hvad midlerne er rullet over i en livrente være midler, der ikke er nødvendige i den nærmeste fremtid.

De to mest almindelige årsager til rullende penge over i livrenter er sikker vækst af midler uden mulighed for tab og etablering af garanteret levetid indtægt. Når pensionskasser er involveret, årsagen er ofte en kombination af de to – en livrente rollover er hensigten først at være en måde at lade pensionskasser vokse, hvorefter livrente er annuitized, eller konverteres til, at garanteret levetid indtægt. Der er ikke tid krav om annuitizing

Det kan gøres på købstidspunktet, dagen efter købet eller år senere.

Ved annuitization, er det faste beløb ikke længere tilgængelig. Ejeren ikke længere kontrollerer det og kan ikke længere trække sig tilbage fra det, fordi det ikke længere ejerens ejendom. Levetiden indtægt garanterer, at ejeren, som nu er annuitant, aldrig vil vokse fra sine penge, uanset hvor meget forsikringsselskabet sidste ende betaler sig. Findes der altid den mulighed, at annuitant kan dø, før livrente midler er opbrugt, dog. Den “tidsrum bestemte” indstilling er tilgængelig for at imødegå sådanne bekymringer, således at balancen i en livrente fortsat udbetales selv efter annuitant død. Under alle omstændigheder er mindre end 15% af alle annuiteter nogensinde annuitized.

Nogle livrenter bære betydelige omkostninger, gebyrer og sanktioner, men sammenligning shopping skal hjælpe forbrugerne med at identificere forsikringsselskaber, hvis annuiteter bære lave gebyrer eller slet ingen. De skal især forsøge at undgå virksomheder, oplade dem for salg provisioner til agenter. Desuden bør forsigtige forbrugere undersøge bonusser omhyggeligt. Mange virksomheder tilbyder gyldigt bonusser til at fremkalde køb af deres livrenter, men nogle forsikringsselskaber bedragerisk tilbyder bonusser, der kun gennemføres ved annuitization. Forbrugere, der likviderer deres livrenter i fremtiden ikke vil helst gavn af sådanne bonusser.

En anden funktion i livrenter er, at de generelt bypass skifteretten, undgå ejendom skatter og øjeblikkeligt udbetales til modtagerne. Der er en ulempe, selv om. Når en livrente er udbetalt som et engangsbeløb til en modtager på ejerens død, gevinster på ukvalificerede livrenter, og hele mængden af ​​kvalificeret livrenter, generelt bliver skattepligtige som almindelig indkomst til modtageren.

Endelig bør forbrugerne overveje en livrente rollover som led i en pensionering strategi også være opmærksom på, at mens livrenter i almindelighed garanti mod tab, det er ikke tilfældet med de fleste variable livrenter. Med denne type livrente, både hovedstol og renter altid er i fare for at blive reduceret eller elimineret på grund af markedet tab.

Hvad er penge ned?
Hvad er likvide aktiver?
Hvad er økonomisk risiko?
Hvad er finansielle formidlingstjenester?
Hvad er det bedste middel til at håndtere en Forsikring tvist?
Hvad er de bedste tips til håndtering af gæld samlere?
Hvad er geografisk Pricing?
Hvad Er en Lille grad af systematisk Risk?
Hvad er en debetnota?
Hvad er de bedste ressourcer for Stock Market Information?
Hvad er Commodity Trading?

Leave a Reply

trade online