Hvad er de bedste tips til håndtering af gæld samlere?

Beskæftiger sig med gæld samlere kan være en frustrerende og tidskrævende oplevelse. Samlere kan chikanere en skyldner hjemme og arbejde, indtil Han hævder sin ret. I USA, giver Fair Debt Collection Practices loven (FDCPA) et sæt retningslinjer, at tredjeparts-samlere skal følge

andre lande har lignende love. For at sikre overholdelse af disse retningslinjer, bør skyldner indsamle oplysninger fra solfanger, beder om, at fremtidig korrespondance foregår skriftligt, insistere på, at alle fremtidige kontakten med skyldner, og holde omfattende registreringer i tilfælde af en klage skal indgives. Efter disse tips og betale gælden i tide til gavn for alle involverede parter.

Indsamling begynder normalt, når betalingerne ikke har været gjort i flere måneder, og at kontoen er givet til et inkassobureau. Det er vigtigt at få så mange oplysninger som muligt i løbet af første opkald, når der beskæftiger sig med gæld samlere. Få kontaktoplysninger til inkasso, herunder adresse, telefonnummer og faxnummer. Vær sikker på at bede om det præcise skyldige beløb.

Samlere vil ofte forsøge at ringe til arbejdsgivere, venner, slægtninge og naboer i et forsøg på at chikanere en debitor. Anmode om, at alle fremtidige kommunikationen med debitor alene. Informer inkasso, at den bidragspligtiges arbejdsgiver ikke tåler opkald fra samlere. Hold regnskab med hver kontakt, når der beskæftiger sig med gæld samlere, og følg op hver anmodning med et brev.

Sørg altid bliver betalt bidrag til den rigtige part. Den inkasso kan have påtaget sig ansvaret for den gæld, i hvilket tilfælde pengene skal ikke længere sendes til den oprindelige långiver. Bed om en oversigt over alle gebyrer og renter, som kan være skyldige i tillæg til den oprindelige gæld. Insister på, at disse oplysninger gives skriftligt.

Aldrig ignorere en opkøber, selv om han kalder ved en fejltagelse. Opkaldet kan være resultatet af identitetstyveri, som kan påvirke kreditvurderingerne og har status som juridisk forgreninger. At ignorere en opkøber vil ikke gøre ham gå væk. En solfanger vil fortsat opfordre boliger og arbejdspladser, indtil han er i stand til at komme i kontakt med debitor.

Hold omhyggelige optegnelser over al korrespondance og betalinger foretages, når der beskæftiger sig med gæld samlere. Tøv ikke med at indgive en klage til FDCPA hvis inkasso overtræder en af ​​de fair-play bestemmelser. Debitorer kan også søge bistand fra advokater eller kredit rådgivning.

Er Renter af Opsparingsbeviser Skattepligtig?
Hvordan bliver jeg forsikringssvindel Investigator?
Hvad er Prime Omkostninger?
Gør Old Stock Certifikater har Value?
Hvad er en barselsydelse?
Hvad er en skattepligtige løn base?
Hvad er en udlodning Skat?
Hvad er en Cross Trade?
Hvad er en Deed of Trust?
Hvad er de bedste tips til en livrente Rollover?
Hvad er en god rente på et kreditkort?

Leave a Reply

trade online