Hvad er de bedste tips til kortslutningsbroer aktier?

Shorting lagre med succes kræver en rolig hånd og en fremragende forståelse for de indre funktioner i aktiemarkedet. For at tjene penge ved at sælge en bestand kort, skal en investor kunne identificere en bestand, der er både overvurderet og tilbøjelige til at opleve en korrektion på et tidspunkt i den nærmeste fremtid. Alternativt kan en klog investor identificere en hel sektor, som er tilbøjelige til at opleve problemer og korte én eller flere bestande inden for denne sektor. I alle tilfælde skal en investor opsat på at kortslutte lagre være meget omhyggelig med hensyn til mængden af ​​penge involveret i transaktionen, da den korte salg af aktier, i modsætning til de fleste andre investeringer i aktiemarkedet kan generere væsentlige ubegrænset tab for en investor.

Den korte salg af lagre er forskellig fra den normale køb af aktier, fordi det er en satsning, at en bestand vil miste værdi i stedet få værdi. En typisk investor søger efter bestande, der er undervurderede, køb dem, og venter på deres værdi for at forbedre. En investor ønsker at sælge aktier kort opsøger bestande, der er overvurderede, og derefter indgår en kontrakt med en nuværende aktionær, primært låntagning og derefter sælge deres lager. Investoren overskud, hvis han kan erstatte dem, lånte aktier til en lavere pris end han oprindeligt solgte dem for. Hvis prisen på en aktie stiger, efter et kort salg, da den korte sælgeren vil miste penge, da han bliver nødt til at betale flere penge til at erstatte det lånte bestanden, end han fik for at sælge det.

Karakteren af ​​de transaktioner, der er involveret i shorting lagre betyder, at det maksimale afkast af investeringer, som en investor kan håbe på at indse, er lig med værdien af ​​beholdningen på det tidspunkt, den blev solgt. Denne situation vil kun opstå, hvis værdien af ​​aktien helt kollapsede. En investor kan tabe en ubegrænset mængde af penge på en kort salg kunne imidlertid som prisen på en aktie stige med ethvert beløb og efterlade en kort sælger med et stort ansvar. Denne egenskab af short selling betyder, at en investor skal være meget omhyggelig med at prisen på en bestand, som den institution, fra hvem aktierne er blevet lånt er gratis at kræve deres tilbagevenden, som kræver deres tilbagekøb til den aktuelle markedspris.

Nøglen til succes kortslutning lagre, så indebærer indgående kendskab til en virksomheds sande værdi i forhold til markedsværdien. En investor skal være i stand til at fastslå, at en given virksomhed er overvurderet med en mærkbar beløb. Hvis han gør det, før markedet som helhed drager denne konklusion, da han kan realisere en betydelig gevinst ved at kortslutte denne bestand.

Identifikationen af ​​bobler i bestemte sektorer i økonomien eller i økonomierne og aktiemarkederne i hele nationer er også en brugbar strategi, når kortslutning lagre. Under en økonomisk boble, er en hel gruppe af bestande effektivt overvurderede. Disse bobler sommetider tage lang tid at briste, men når de gør det, kan resultaterne for en omhyggelig kort sælgeren være betydelige. En klog investor, som havde kortsluttet Ruslands aktiemarked, før det kollapsede under Jeltsin æra, eller som solgte aktier på toppen af ​​den tech-boblen kunne have gjort en enorm fortjeneste.

Hvad er fordelene ved Kautions Bonding?
Hvad er Trading bind?
Hvad er en frihedsstraf konto?
Hvad er de forskellige typer af finansielle bistand?
Hvad er Gæld Management?
Hvad er en simpel låneaftale?
Hvad er en kobber ETF?
Hvad er en rente Floor?
Hvad er en Speciel garanti Deed?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?
Hvad er gældseftergivelse?

Leave a Reply

trade online