Hvad er de bedste tips til Raising Private Equity?

Private equity er penge fra privatpersoner. De penge, der kan være behov for en række forskellige årsager, som hovedstaden en virksomhed nødt til at vokse, til at købe aktier eller ejerskab i en virksomhed eller bedrøvet investeringer, hvor det hævede pengene går i retning af at spare en virksomhed, organisation eller et stykke af fast ejendom, der er i nød eller har problemer. Raising private equity kræve nærmer sig private personer, som har kontanter på hånden og er interesseret i at investere penge i en virksomhed venture. Typisk, er investeringen i en virksomhed eller en anden type investering køretøj, der vil tjene den private investor en forrentning af denne investering. Når du forsøger at rejse private equity fonde, der er nogle tips til at følge for at sikre en bedre succesrate i at hæve penge.

Investeringen mål investor skal være klar. Det er typiske for en investor at foretage en investeringsbeslutning baseret på flere forskellige faktorer. Ved at rejse private equity fonde, bestemme investeringsmål for hver enkelt person for at sikre, at deres mål er i overensstemmelse med investeringen mulighed for at blive præsenteret for dem.

Ved at rejse private equity, være opmærksom på nogle af de faktorer, investorer baserer deres beslutning om at investere på. Nogle af de kriterier, investorer overveje at medtage, der er at hæve private equity og scenen investeringen er i, som begynder stadie, vækststadium eller andre. Investorerne vil nøje overveje, hvor meget erfaring virksomhedsejeren har før man investerer kapital i virksomheden. Andre karakteristika investorer overveje at omfatte den branche, de investerer, og størrelsen af ​​den nødvendige investeringer. To yderligere faktorer investorer overveje, er, hvor lang tid de penge er investeret, hvad exit-strategi er for at få afkast af deres investeringer og komme ud af investeringen, og hvad den potentielle risiko ved at investere deres penge.

For det andet, at sammensætte en solid forretningsplan for den investering, du er at skaffe private equity til at finansiere. Forretningsplanen skal indeholde en beskrivelse af den virksomhed, du er at hæve penge til at finansiere. Planen skal også illustrere den potentielle fortjeneste af virksomheden, og hvordan dette svarer til et afkast til investor. Du ønsker måske også at inkludere nogle oplysninger om forvaltningen af ​​virksomheden som backup vidnesbyrd om, hvor virksomheden vil komme til det punkt, hvor det er rentabelt.

Endelig positionere dig som ekspert, som kan vende investorens penge til et overskud for dem. Dette er ikke blot kræver, at du tilgang de rigtige investorer med den rigtige måde, men det kræver også at du afsløre din viden eller ekspertise i branchen. for eksempel, hvis du hæver private equity for en landskabspleje virksomhed, og du har været i landskabspleje branchen i 10 år, så er erfaring, du har brug for at få del i din forretningsplan og med potentielle investorer.

Hvad er en Sales Order?
Hvad er Ædelmetaller Commodities?
Hvem skal betale underholdsbidrag?
Hvad er en fast rente Trust?
Hvad er de forskellige typer af finansielle tjenesteydelser?
Hvordan er ugentlige Ledigheden Fordele Bestemt?
Hvad er de forskellige typer af Piggy Banks?
Hvad er sikret gæld?
Hvad er koncernens invalideforsikring?
Hvad er Starter Kontrol?
Hvad er eksport Råvarer?

Leave a Reply

trade online