Hvad er de bedste tips til Retail Banking?

Detailbanksektoren kan tilbyde en bred vifte af tjenester til kunderne ud over grundlæggende kontrol og opsparingskonti. Drage fordel af flere serviceydelser kan give kunderne at spare penge og styrke deres finansielle aktiviteter med én institution. Det er også vigtigt at være opmærksom på forbrugernes rettigheder i henhold til lovgivningen i tilfælde af en tvist med en bank. Bankerne har ofte brochurer med oplysninger om deres produkter og tjenester til kunder og repræsentanter, kan give flere oplysninger. Reguleringsorganer og forbruger advocacy grupper kan give oplysninger om forbrugernes rettigheder og beskyttelse.

Før du gør forretninger med en detail bank, er det vigtigt at sørge for den finansielle institution er legitim og bærer indskudsgaranti. Detailbank kontaktoplysninger, herunder placeringen af ​​hovedsædet, bør være til rådighed. Forbrugerne kan kontrollere med forsikring organisationer som Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) i USA til at afgøre, om deres banker er børsnoterede og i god behold. Hvis en bank ikke er legitim, er der risiko for at miste indeståender eller løbe ind i problemer med tvister.

På en detail bank, kan kunderne få adgang til tjenester som hjem og bil lån, refinansiering, tid indlånskonti, og kreditkort. Disse kan komme med yderligere produkter, som gratis bilforsikring på udlejningsbiler i forbindelse med kundens kreditkort, finansiel planlægning rådgivning for bankkunder, og beskyttelse mod identitetstyveri. Bankkunder skal finde ud af, om bundlede pakker kan spare dem penge, som kunne være tilfældet, hvis de indvilger i at automatiske betalinger på et boliglån lavet af en opsparingskonto. De kan også vælge at finde ud af om gratis ydelser de er berettiget til som retail banking-kunder, så de kan drage fordel af dem.

Hvis en detailbank kunde har et problem med en købmand, kan banken blive involveret i striden. Kunderne kan anmode om, at afgifter vendt, og kan anmode om, at banken forhandle med den handlende at løse problemet. Omvendt kan folk, der har problemer med deres bredder, og kan ikke løse dem på bankniveau rapportere problemet til lovgivere og embedsmænd, der arbejder med forbrugerne. At være bevidst om forbrugernes rettigheder kan hjælpe folk med at identificere og løse problemer hurtigt.

Forbrugere, der ønsker at drage fordel af detailbank online kan tjekke bankens hjemmeside for at sikre, at den er sikker. De bør følge almindelig sund fornuft sikkerhedsforanstaltninger som altid kommer ind i bankens adressen direkte i stedet for at klikke på links i e-mail, aldrig at give ud brugernavn eller adgangskode, og kontrol adresselinjen for at sikre, at de ikke er blevet omdirigeret før du indtaster følsomme finansielle oplysninger . Bankkort, pengeskab nøgler, og andre vigtige materialer bør opbevares på et sikkert sted så de vil være mindre tilbøjelige til at blive misbrugt.

Hvordan får jeg det bedste ord depotrenten?
Hvad er Commodity Trading?
Hvad er en Mortgage Bond?
Hvad er de bedste tip til handel Fx derivater?
Hvad er en pakke Loan?
Hvad er Overførselsindkomster?
Hvad er Bill Consolidation?
Hvad er en lukket-End egenkapital?
Hvad er kvantitativ Portfolio Management?
Hvad er en Bestemmelse brev?
Hvad er en midlertidig konto?

Leave a Reply

trade online