Hvad er de forskellige Derivatives strategier?

Derivater er særlige investeringer, der tillader investorer at drage fordel af den pris flytningen af ​​nogle sikkerheds-eller aktiv uden rent faktisk at eje det fysiske aktiv. Underliggende værdipapirer kan omfatte, men er ikke begrænset til aktier, obligationer og fremmed valuta, og der er mange forskellige derivater strategier, investorer anvender til at drage fordel af disse værdipapirer. Den mest almindelige af alle derivater strategier er risikoafdækning, som tillader en investor til at dække en investering ved at sammenligne den med dens afledte. Optioner, der giver kontrakten indehaveren ret til, men der ikke pligt til at købe eller sælge aktier i en underliggende sikkerhed, og futures, hvor kontrakten indehaveren skal købe det underliggende værdipapir på et senere tidspunkt, er de to mest almindelige derivater, og hver har særlige strategier er knyttet til dem.

Der findes mange forskellige typer af derivater til rådighed for investorerne, hvilket giver dem muligheden for at blive involveret med flere papirer i en omkostningseffektiv og fleksibel måde. Da dette er tilfældet, investorerne har et utal af derivater strategier, hvorfra man kan vælge. Investorerne kan være klogt at fokusere på ét eller nogle få til at forhindre sig selv fra overcomplicating processen.

Afdækningen er en af ​​de mest effektive afledte strategier til rådighed for investorerne. Denne strategi bruger et derivat som kontrast en investering sikkerhed, som en investor allerede ejer. For eksempel kan en investor køber massivt i en enkelt bestand. For at beskytte mod tab, der ville opstå, hvis denne bestand pris falder, kan en investor lås i en futureskontrakt at sælge sikkerhed på et senere tidspunkt til den aktuelle markedspris. På denne måde er investoren er dækket, uanset hvilken vej prisen for sikkerhed bevæger sig.

Det er vigtigt for investorer, der ejer optioner og futures-kontrakter til at indse, at de har deres egen værdi adskilt fra værdien af ​​det underliggende værdipapir. Af denne grund, faktisk få investorer udøve de derivatkontrakter, de har, men i stedet vælger at lukke deres muligheder. En af de mest almindelige derivater strategier, lukker ud en option giver en kontrakt indehaveren ret til at drage nytte af kontrakten på sit højeste værdi ved at sælge det til en anden køber.

For så vidt angår valgmuligheder, er det generelt en mere sikker strategi, der skal kontrakten køberen, hvilket også er kendt som værende i den lange position. Dette skyldes den lange holdning kun har til at betale præmien for den kontrakt, med noget mere i fare. Sælgeren i den korte position, derimod, løber risikoen for at miste væsentligt, hvis prisen på den underliggende aktie bevæger sig i den retning, forudsagt af køberen. Af denne grund bør den korte position investor være meget opmærksomme på, hvor han placerer strike-prisen, som er den pris, som kontrakten bliver rentable og kan udnyttes af køberen.

Hvad er de forskellige måder at bestemme Cost Function?
Hvad er en offentlig virksomhed?
Hvad er en administrator salg?
Hvad er en forsikringsmægler?
Hvad er Financial Supply Chain Management?
Hvad er de bedste tips til at være en tarvelig mor?
Hvad er metes og grænser?
Hvad er de forskellige typer af finansielle tjenesteydelser?
Hvad er indenlandsk kredit?
Hvad er en tilbagebetaling af skat?
Hvad er Medium Grain Rice?

Leave a Reply

trade online