Hvad er de forskellige Fleksibel Spending Kontoregler?

Mange virksomheden sundhedspleje planer tilbyde fleksible udgifter konti (FSAs), men medarbejderne er ikke altid opmærksomme på alle de forskellige fleksible forbrug konto regler. Brug det eller mist det er en politik, som mange mennesker lærer på den hårde måde. Andre almindelige fleksible tilbringe konto regler påvirker, hvor mange penge kan stilles til rådighed og hvad disse penge kan bruges på. Der er også store forskelle mellem medicinsk bekostning FSAs og afhængige personer FSAs.

Den vigtigste af de fleksible udgifterne konto regler er at bruge it or lose it. Det betyder, at pengene på en konto, er kun godt for de definerede dækningsperiode. For eksempel, hvis perioden er beskrevet som den 1. januar til den 31. december et givet år er nogen penge på den konto, der ikke er brugt ved udgangen af ​​december automatisk fortabt. Desværre er de fleste fleksible udgifterne konto regler fremgå, at dækningen periode også kan komme til en ende ved ophør af arbejdsforholdet, selv om opsigelsen blev udstedt af arbejdsgiveren. Nogle virksomheder giver deres ansatte med en afdragsfri periode, der strækker sig dækningen periode i flere uger eller måneder.

Når en medarbejder har valgt at bidrage med et bestemt beløb, kan dette beløb ikke kan ændres i løbet af året, bortset fra i visse kvalificerende begivenheder. Nogle af disse lejligheder omfatter død af en ægtefælle eller fødsel af et barn. Penge i en FSA kan ikke trækkes tilbage, undtagen gennem køb af tilladte produkter eller procedurer.

Hvad kvalificerer som et legitimt køb er, hvor fleksible bruger-konto regler kan få tricky. De fleste mennesker er klar over, at penge fra deres Finanstilsynet kan bruges mod selvrisikoen, copayments, og receptpligtig medicin, men er ikke klar over, at ting som tandpleje og laser øje kirurgi også kan kvalificere sig. Som af 2011, kan over-the-counter medicin ikke længere betales fra et FSA uden en læges recept.

På den anden side, faktisk nogle ting, der ser ud som om de skulle kvalificere sig, såsom bleer og tandblegning, ikke. De fleste sundhedspleje planer vil give en liste over tilladte lægeudgifter, samt en liste over poster, der ikke er tilladt. Den generelle tommelfingerregel er, at tilladte punkter ved FSA, også godkendes til medicinske skattefradrag.

FSAs kan også etableres for pårørende der bor sammen med medarbejderen, at betale for tjenester såsom børnepasning og ældreområdet. Disse pårørende skal gøres gældende som officielle pårørende på medarbejderens føderale selvangivelse. En væsentlig forskel mellem medicinsk bekostning FSAs og afhængige personer FSAs er, at førstnævnte er pre-finansieret, hvilket betyder, at medarbejderne kan bruge det årlige beløb på den første dag i den dækningsperiode. I mellemtiden kan pasningskrævende penge kun kan ophæves, så det er deponeret, for eksempel i trin på 1 / 26, hvis en medarbejder modtager en bi-ugentligt lønseddel.

Hvad er tynges Ejendom?
Hvilke faktorer påvirke prisen på en telefonregning?
Hvad er Endowment Effect?
Hvad der er obligatorisk sygeforsikring?
Hvad er indtægter dele?
Hvad er et pyramidespil?
Hvad er de forskellige former for vederlag strategi?
Hvad er spotmarkedet?
Hvad er T-Commerce?
Hvad er erfaring Rating?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?

Leave a Reply

trade online