Hvad er de forskellige former for første gang hjemme køber programmer?

Første gang hjemme køber programmer er offentlige virksomheder til formål at gøre køb af et hjem mere økonomisk overkommelige og tilgængelige for borgerne. Der er mange forskellige former for første gang hjemme køber programmer

tilbud tendens til at variere fra område til område. Afhængig af den lokale region, kan programmer være tilgængelig for nogen første gang køber, for dem under et vist indkomstniveau, og til tider for særlige grupper af borgere, som militært personel.

Mange første gang hjemme køber programmer hjælpe købere med den oprindelige udbetaling på et hjem. Da en første gang køber ikke har tidligere egenkapital fra et hjem salg, kan han eller hun finder det mere vanskeligt at sætte en stor udbetaling på et hjem, selv om familiens indkomst er mere end nok til at dække de månedlige betalinger på huset. Ved at yde lavtforrentede ned betaling lån kvalificerede ansøgere, tillade, at disse første gang hjemme køber programmer mennesker uden et stort engangsbeløb til at købe et hjem.

Ud over udbetaling bistand har nogle regioner første gang hjemme køber programmer, der gør at finansiere et boliglån mere overkommelig. Disse programmer arbejder normalt ved at dække ekstra gebyrer såsom lukning omkostninger for nye købere, eller skabe særlige lån for første gang købere, som har en lavere rente end et almindeligt boliglån. Programmer, der hjælper med finansiering kan foretage månedlige betalinger mere overkommelig for nye købere.

Skattefradrag og fradrag er undertiden bruges til at hjælpe første gang hjemme købere. Disse gør det muligt for køberen at fratrække en procentdel af omkostningerne til huset eller mængden af ​​et boliglån fra hans eller hendes skatter i anskaffelsesåret. Disse programmer typisk normalt feature indkomst og maksimal fradrag hætter at begrænse krævede beløb på årligt skatter. Skattefradrag for første gang købere skifte fra år til år

regionale og føderale skat bureau hjemmesider normalt have oplysninger om, hvilke kredit-programmer findes i øjeblikket.

I nogle tilfælde kan visse grupper af borgere være berettiget til udvidet bistandsprogrammer for at købe et hjem. Militært personel undertiden gives privilegerede rentesatser for lån og skattefradrag, både til første hjem og senere boligkøb. Ekstremt borgere med lav indkomst kan også være berettigede til visse former for første gang hjemme køber programmer med en stram indkomst hætte.

Første gang hjemme køber programmer kan også findes for visse typer af boligkøb. I nogle regioner, at købe et nybygget hjemsted i modsætning til videresalg struktur kan resultere i øgede finansieringsmuligheder og højere skattefradrag. I et forsøg på at reducere energiforbruget, også nogle regioner tilbyder første gang køber programmer for boliger, der er certificeret som nul-emissions-eller energieffektive boliger.

Hvad Er FTSE Small Cap?
Hvad er en ødeland?
Hvad er et porteføljeselskab?
Hvordan undgår jeg Payday Loan-svindel?
Hvad er det grundlæggende i Financial Accounting?
Hvad er Hedge Accounting?
Hvad er renters rente?
Hvad er en limit ordre?
Hvad er en differentieret?
Hvad er en Oligopsony?
Hvad er et materiale Ledger?

Leave a Reply

trade online