Hvad er de forskellige former for vederlag strategi?

En aflønning strategi kan fokusere på konkurrencedygtige kompensation, fastholdelse-baserede metoder eller resultatafhængig løn. Mange blande elementer af alle tre at afbalancere forskellige behov i en organisation. Virksomheder med en sammenhængende strategi kan finde det lettere at bestemme, hvordan at betale medarbejderne, integrere dem i et eksisterende system, og belønne dem for veludført arbejde. Nogle medarbejdere har ansvaret for at træffe beslutninger om kompensation kan skrive op mål og målsætninger for deres virksomhed og personale til at afklare deres behov. Konsulenter kan også hjælpe.

I et rent konkurrencedygtig løn strategi, byder på en virksomhed betale svarer til den, set i andre selskaber i samme branche. For eksempel ville kontorelever i en boghandel gøre nogenlunde det samme som andre detail kontorelever i regionen. Tilbyder væsentligt mere kan tiltrække flere talenter, men kan også skubbe udgifter op, som kan gøre det ukloge. Denne strategi finder også lønninger på tværs af organisationen selv, der sikrer, at folk gør ens løn for ens arbejde.

En anden måde at udvikle et vederlag strategi er at fokusere på fastholdelse. I sådanne strategier, gøre folk mere jo længere de arbejder for virksomheden. Fordele kan også blive tilgængelige med beskæftigelsen på lang sigt. Samme boghandel kan tilbyde en base løn, som øges med et fast beløb hvert år, og kunne tilbyde ydelser efter mindst et års ansættelse. Dette er designet til at opmuntre folk til at bo, så de kan få adgang til fordele, der stilles til rådighed på lang sigt medarbejdere.

Performance-baseret aflønning strategier belønne folk for individuel og rederiernes præstationer. Nogle vil måske basislønnen udelukkende på præstationer, mens andre tilbyder provision og bonus, når virksomheden klarer sig godt. Denne form for vederlag strategi skaber et incitament til at hjælpe virksomheden med succes, og at gøre det godt personligt at få adgang til de fleste fordele. Ansættelseskontrakter kan drøfte de incitamenter til rådighed, og benchmarks for at få adgang til dem.

Det er almindeligt at se en blanding af to eller flere strategier. Medarbejderne kan for eksempel arbejder inden for en fastholdelse-baseret ramme, hvor de tjener mere og få flere fordele jo længere de arbejder. Samtidig kan selskabet tilbyde præstationsbonus for at tilskynde folk til at arbejde mere produktivt som en måde at tjene flere penge. En blandet vederlag strategi kan tillade et selskab at arbejde den bedste af alle tilgængelige muligheder og giver også mulighed for menneskelige ressourcer, personale til at skræddersy kompensation til de enkelte medarbejdere. Nogle vil måske reagere bedre til regelmæssig hæver og fordele, for eksempel, mens andre kan favne konkurrencer for sæsonmæssige performance-baseret bonus tilbydes dem og deres teams.

Hvad er en føderal Dental Plan?
Hvad er konkurs?
Hvordan kan jeg minimere finansielle risici?
Hvad er en simpel gældsbevis?
Hvad er International Investment Banking?
Hvad er de forskellige typer af truster?
Hvad er en forventet Return?
Hvad er en revolverende gæld?
Hvad er en udløbsdato?
Hvad er en finansielle oplysninger?
Hvad er et Extended Hjem garanti?

Leave a Reply

trade online