Hvad er de forskellige typer af 1099 Fradrag?

En 1099 er en type indkomstskat formular, der anvendes i USA til personlige virksomheder og enkeltpersoner, der er selvstændige. Tage fradrag fra en 1099 kan bidrage til at reducere skattebyrden og nogle gange endda føre til en selvangivelse. Der er flere forskellige typer af 1099 fradrag, herunder erhvervsmæssige udgifter, hjemmekontoret udgifter og omkostninger til transport. Det er vigtigt at udvise forsigtighed, når hævder 1099 fradrag, som den Internal Revenue Service (IRS), kan anmode om kvitteringer og dokumentation af enhver taget fradrag.

Erhvervsmæssige udgifter kan omfatte ethvert element eller udstyret køb, der relaterer direkte til den indkomst, der genereres af virksomheden. For eksempel, hvis en mindre virksomhed køber nye computere til kontoret kan ejeren kunne fratrække dette som en forretning regning. Kontorartikler, værktøj eller sikkerhedsudstyr eller andre udgifter, der relaterer til det sted eller funktion i virksomheden, kan normalt fradrages. I tilfælde af en revision, kan det være en god idé at fratrække kun elementer, der har et register eller en kvittering, og kan påvises at være til erhvervsmæssig brug.

Mange entreprenører og selvstændige erhvervsdrivende opererer ud fra deres hjem, som kan kvalificere dem til visse hjemmekontoret 1099 fradrag. En vigtig fradrag kan komme fra husleje betalt for den plads bruges som en dedikeret kontor. For at afgøre dette beløb, dividere det samlede firkantede optagelser i huset ved den månedlige husleje til at komme med en pris-per-kvadratmeter figur. Derefter måler firkantede optagelser af hjemmet udelukkende anvendes til erhvervsmæssige, og gange det med prisen pr kvadratmeter. Dette vil give det samlede beløb pr måned der går til husleje til erhvervsmæssige formål, som derefter kan ganges med 12 for at få et årligt fradrag beløb.

Ud over husleje, arbejde hjemme bekostning 1099 fradrag på samme måde som erhvervslivet fradrag, i dette leverer, værktøjer og udstyr, der anvendes udelukkende til erhvervsmæssig brug kan som regel være temmelig fratrækkes. Dette kan blive lidt kompliceret, da nogle elementer, såsom internet eller telefon linier, kan bruges til både personlige og forretningsmæssige årsager. Nogle eksperter anbefaler, at fratrække en del af utility regninger og serviceomkostninger, men andre foreslår at tale med en skat professionel for at få en præcis idé om, hvad der lovligt kan fradrages.

For folk, der må rejse for erhvervslivet, kan transport 1099 fradrag tider spiller ind. At tage disse fradrag normalt lovligt kræver en skatteyder til at holde en præcis registrering af kilometertal, gas, og rejseudgifter anvendes til erhvervsformål. Nogle mennesker føre en logbog i deres bil, der kan opdateres, hver gang en forretningsrelateret drev er lavet. At holde indtægterne for virksomhedsrelaterede hotelophold, flybilletter, og selv offentlige transportmidler optegnelser kan også hjælpe med at skabe en præcis fradrag figur.

IRS fastholder meget strenge regler for 1099 fradrag. Før fradrag af en udgift, kan det være en god idé at læse reglerne for hver enkelt type fradrag. Disse regler opdateres jævnligt, og de er normalt tilgængelige via IRS hjemmeside eller i skat hæfter. Efter fradrag love omhyggeligt kan hjælpe med at forhindre en revision eller i det mindste forberede skatteyderen til korrekt at forsvare sig selv, bør en revision forekomme.

Hvad er en Finders Fee?
Hvad er Uindspillede Passiver?
Hvad er en skat salg?
Hvad er kapitalisme?
Hvad er en sekundær modtageren?
Hvad er en Aktuel pris?
Hvordan er værdien af ​​Aktier Bestemt?
Hvad er en Trailing Return?
Hvad er likvide aktiver?
Hvad er et porteføljeselskab?
Hvad er regeringens Regnskab?

Leave a Reply

trade online