Hvad er de forskellige typer af arbejdstagere Compensation Benefits?

Der er flere kategorier af arbejdstagere kompensation fordele. Disse omfatter medicinsk behandling og rehabilitering, som forsøger at genskabe en person tilbage til en sund og funktionel tilstand. Handicap betalinger giver indtægter for dem, der ikke kan arbejde eller som har nedsat indtægt. Død fordele yde bistand til kvalificerede overlevende af en afdød arbejdstager.

En af de primære arbejdstageres løn, er medicinsk behandling. En person med en godkendt krav er normalt ret til medicinsk behandling, der kan ikke være begrænset af tid eller omkostninger restriktioner. Alle omkostninger skal betales af den ansvarlige forsikringsselskab. Ud over udgifter såsom læge eller sygehus besøg, kan disse omkostninger dække ekstra udgifter, såsom transport, recepter og medicinsk udstyr.

Nogle personer kræver mere end standard medicinsk behandling. En person kan falde på arbejde, blive slået bevidstløs, og har et rigt blødende sår. Selv om den omhu, som han modtager på hospitalet kan genoplive ham og stoppe blødningen, kan han ikke være i stand til at genvinde førligheden i begge ben uden fysisk terapi. Arbejdstagere løn dækker generelt denne type rehabiliterende pleje.

På trods af medicinsk behandling og rehabilitering, er der nogle tilfælde, hvor en person vil ikke være i stand til at vende tilbage til sit tidligere hverv. I disse tilfælde er der almindeligvis arbejdere kompensationen ydet til rådighed, der vil medvirke til at give dem, individer med nye faglige kvalifikationer. Dette kan omfatte betaling for uddannelsesprogrammer eller midler til undervisning til at søge en vis grad.

Handicap betalinger er en anden vigtig kategori af arbejdstagere kompensation fordele. Dette giver tilskadekomne personer med jævne indkomster, mens de er uden arbejde. Det giver også indkomst for dem, der vender tilbage til arbejde, men som på grund af deres skader eller sygdom har nedsat erhvervsevne. Der er nogle tilfælde, for eksempel når en person har en komplet permanent handicap, som vil give denne kompensation til at fortsætte i livet. I mange tilfælde, dog er disse betalinger er begrænset til et bestemt antal uger.

En person kan være i stand til at søge arbejdere løn for vansiring. Hvis en hændelse på arbejdet resulterer i en person, der har et permanent ar, kan han blive kompenseret. At kompensation er som regel et engangsbeløb distribution og vil blive tildelt kun for vansiring af bestemte dele af kroppen, såsom hoved eller ansigt.

Når en medarbejder mister sit liv på grund af skader forårsaget på arbejdspladsen, kan hans efterladte være berettiget til erstatning benævnt døden fordele. Et kendetegn ved disse fordele er, at de ofte dækker begravelse og begravelse udgifter. Et andet træk er, at disse fordele kan give regelmæssige eller faste kompensation til personer, der var økonomisk afhængige af den afdøde person.

Støtteberettigede familiemedlemmer almindeligvis omfatter mindreårige børn, voksne børn, der er psykisk eller fysisk handicappede, og efterladte ægtefæller. I nogle tilfælde kan ægtefæller modtager kompensation for liv eller indtil de gifte sig igen. Død fordele er normalt beregnes på samme måde som arbejdstagere kompensation fordele for handicap.

Hvad er en samlekonto?
Hvad er spredning af investeringer?
Hvad er Kollision dækning?
Hvad er marginal koste?
Hvad er likvide aktiver?
Hvad er Skadesløsholdelse?
Hvad er GI Bill?
Hvad er et overskud Limit?
Hvad er Trust Fund Management?
Hvad er en justeret kontooversigt?
Hvad er omkostninger ved midlerne?

Leave a Reply

trade online