Hvad er de forskellige typer af dag Trading indikatorer?

Der er et stort antal af dagen handel indikatorer. Alt arbejde sammen for at producere de bedst mulige resultater for den erhvervsdrivende. Fælles indikatorer omfatter pris oscillatorer, pris mønstre, støtte og modstand niveauer, og andre analytiske strategier.

Pris oscillatorer er aritmetiske manipulationer af pris, der er beregnet til at hjælpe de erhvervsdrivende til at bestemme, om den tendens er stærke, svage, eller ved at ændre sig. De kaldes oscillatorer, fordi deres produktion svinger mellem høj og lav. Ofte er disse indikatorer er “normaliseret”, hvilket betyder, at de er omskrevet til at have værdier mellem 0 og 100.

Hoved-og-skuldre, trekanter, flag, vimpler, og kiler er prisen mønster dagen handel indikatorer. Ifølge teorien, viser pris mønstre, hvordan de handlende, som en gruppe opfatter markedet. Mange af dem bære skøn over den minimumspris, der vil blive nået.

Støtte og modstand niveauer anvendes til at bestemme, hvor man kan købe eller sælge. Understøttelse er et punkt eller område, hvor priserne stoppe på vej ned, hvilket sker, når nok købere gik ind på markedet for at forhindre, at sælgere fra presser priserne lavere. Priserne falder gennem støtte vil blive opfattet som et signal til at sælge, og hoppe op fra støtte ville signalere et buy. Modstand er et spejlbillede af støtte og sker, når stigende priser er opfyldt med nok at sælge for at afslutte den opadgående bevægelse. Hvis priserne bevæge sig let gennem modstand, ville det være et signal til at købe.

Glidende gennemsnit og flytning lineær regression linjer er fælles dagen handel indikatorer. Hvis priserne over det glidende gennemsnit eller flytter lineær regressionslinje indebærer markedet er på vej op, og priser under indebærer det ledes ned. Glidende gennemsnit give basislinien for en flygtighed vurdering kendt som Bollinger Bands, prisen punkt, der ligger to standardafvigelser over og under glidende gennemsnit. Nogle forhandlere anvender Bollinger bands som en indikator for, at markedet er gået for vidt og kan være moden til en vending, mens andre bruger dem til at angive styrken i kørselsretningen.

Trend linier og kanaler er almindelige dagen handel indikatorer. En tendens linje er en linje trukket mellem to nedture og udvidet opad i et stigende marked. En opadgående kanal er skabt ved at kopiere den tendens linje til den nærliggende højest høj. I et faldende marked, er en linje trukket mellem to højder og udvidet nedad. En nedadgående kanal bruger den nedadgående trend linje i et faldende marked.

Oftest, priser bryde ud til den positive side af en voksende kanal vise styrke. Priser bryde ud til den negative side af en faldende kanal betyde afslutningen af ​​den tendens er sandsynligvis meget tæt på. Når priserne falder under den opadgående kanal linjen er det på tide at afslutte dit lange positioner, mens priserne stiger over en faldende kanal er et signal for at afslutte korte positioner.

Elliot bølge tælle er et mindre kendt daytrading indikator. Den grundlæggende idé er, at markederne stige i sæt af tre bølger, men falder i sæt af to. En sekundær idé er, at markedet vil give mindre bølger inde i store bølger, og de mindre bølger også gå i en tre bølger op, to bølger ned mønster.

Japanske lysestager er en dag for handel indikator, der kan bruges sammen med alle de ovennævnte teknikker. Lysestager er en metode til udarbejdelse hver pris bar så hvad der skete inden for denne bar er let at se. Der er også en samling af teori om den måde, grupper af lysestager tendens til at forudsige kortsigtede markedet bevægelse.

Hvad er en margin call?
Hvad er de forskellige typer af Private Equity Capital?
Hvad er lønberegning?
Hvad er lige løn?
Hvad er en T-Bill?
Hvad er en cosigner?
Hvad er finansiel risiko?
Hvad er et samlet aktiv Omsætning?
Hvad er en betaling på konto?
Hvad er en livrente Settlement?
Hvad er en private equity fond af midler?

Leave a Reply

trade online