Hvad er de forskellige typer af Fund Management gebyrer?

Mennesker, som køber aktier i investeringsforeninger og lignende typer af investeringer er nødt til at betale finansiere management fees på årsbasis. Fonden administrationsgebyrer dække løn fondsforvalter, der præsiderer over fonden, og typisk beløber sig til omkring 1 procent af hver aktionærs investering bedrifter. Gebyrerne er oftest bundtet sammen med andre administrative gebyrer, som en del af den samlede årlige afgift kendt som fondens omkostningsprocent. Omkostningsnøgletal er undertiden benævnt fond administrationsgebyrer, selvom administrationsgebyr er blot en del af omkostningsprocenten.

Gensidige fonde er sammensat af en række forskellige værdipapirer, der købes og sælges på fondens vegne af fonden manager. Hver fond har et erklæret strategi, som langsigtet vækst eller kortsigtet indkomst, og fondsadministratoren skal købe værdipapirer, der hjælper fonden nå sine mål. Fondsforvaltere er erfarne investment professionals, der forsøger at forudsige prisudviklingen i markedet. Fondsadministratoren forsøger at sælge eksisterende værdipapirer i fonden for profit, og bruger et salgsprovenu til at købe nye værdipapirer til en rabat. For at tiltrække de bedste fondsforvaltere investeringsselskaber er nødt til at betale høje lønninger, hvilket betyder, at bedste fonde ofte ladning over gennemsnittet fondsforvaltning gebyrer.

Udveksling Traded Funds (ETF), som gensidige fonde, er en type investeringer består af en bred vifte af værdipapirer. ETF’er handles som aktier, og vil typisk spore et bestemt aktieindeks. En ETF har den samme værdipapirer som indekset, at det spor, hvilket betyder, at hvis det bruger Standard & Poors 500 som et indeks, ETF kun indeholder aktier udstedt af selskaber noteret på nævnte indeks. Fondsforvaltere proces handler med værdipapirer for at sikre, at fondens beholdning forbliver på linje med de værdipapirer noteret på den tilhørende indeks, men fondsforvalterne har nogen beslutningstagende beføjelser i løbet af køb af værdipapirer. Derfor fondsforvaltning gebyrer på ETF’er er lavere end på gensidige fonde på grund af lederens begrænset rolle.

Administrative gebyrer, sammen med fondsforvaltning gebyrer, der udgør fondens omkostningsprocent omfatter markedsføring og reklame omkostninger. Hver fond har til regelmæssigt at producere en fond prospekt nærmere oplysninger om deres bedrifter og administrationsgebyrer dække produktion og distribution af alle fund-relaterede litteratur. Omkostninger relateret til udbyttepolitik og korrespondance med aktionærer er også en del af omkostningsprocenten. Investorer kan undgå både fonden administrationsgebyrer og administrative omkostninger ved at eje en fond ved hjælp af en rabat mægler til at købe enkelte aktier og obligationer i stedet for at købe aktier i en fond. Folk, der køber deres egne værdipapirer direkte er nødt til at administrere deres investeringer, men folk med brede kendskab til markedet ofte foretrækker at styre deres egne aktiver frem for at betale fond gebyrer.

Hvordan beregner jeg nulkuponobligation Yield?
Hvad er de forskellige Derivatives strategier?
Hvad Er Fisher ligning?
Hvad er en god rente på et kreditkort?
Hvorfor skal jeg betale en gasregning Online?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er et forsikringskrav?
Hvad er Health Insurance bedrageri?
Hvad er fordele og ulemper ved International Investment Property?
Hvad er Køb Regnskab?
Hvad er en Deed Transfer?

Leave a Reply

trade online