Hvad er de forskellige typer af hedge fond strukturer?

Når investorer vælger hedgefonde som en investering, er de gør en indsats på en aktivklasse, der ikke er reguleret af de strengeste regler, selv på de mest udviklede økonomier. Der er dog hedgefond strukturer, der giver et rimeligt beløb for gennemsigtighed i den måde, at disse investeringer løber. Selv om der er ingen opskrift på, hvordan en hedge fond er designet, der er nogle fælles søjler, der støtter disse investeringsvirksomheder gennem de forskellige cyklusser af de finansielle markeder. Nogle af de forskellige typer af hedge fond strukturer er kommanditselskaber, dem med outsourcet administrationen, dem, der bruger prime mæglerfirmaer, og dem, der fokuserer på en bestemt type investeringer.

Mange hedgefond strukturer omfatter et kommanditselskab, hvilket er en virksomhed Aftalen omfattede af mindst to medlemmer. Normalt disse partnere er begrænsede partner og en generel partner. Den generelle partner som regel har de mest ansvar for succes eller fiasko af venture, og kommanditist ansvar er begrænset af størrelsen af ​​hans eller hendes investering. Institutionelle investorer, såsom store investeringsbanker, der afsætte penge til at hedgefonde betragtes som kommanditister. Også, er det ikke ualmindeligt, at hedge fond firmaet sig til at forpligte sig penge til en eller flere af selskabets hedge fond køretøjer.

Visse hedge fonde, især dem, der er små til midten størrelse i naturen, vælge ikke at investere i interne afdækning, fondsadministration. Dette kan være på grund af mangel på arbejdskraft eller andre ressourcer såsom rum eller tid. Som et resultat, kan administration af en hedgefond, som omfatter udførelse af back-office opgaver som bogføring og recordkeeping, blive outsourcet til en tredjepart virksomhed. Hedgefond strukturer varierer med hensyn til den præcise tjenester, en administrator vil udføre.

Ofte er hedgefonde investerer med overdrevent store summer af penge, således hedgefond strukturer stole på hvad der er kendt som et mønstereksempel mæglerfirma for at hjælpe med disse transaktioner. Den primære mæglerfirma også udfører nogle back office opgaver bundet til dokumentation og recordkeeping, men disse parter vil ofte også give en hedgefond penge til at finansiere en transaktion på et forudbestemt gebyrstruktur. De lånte midler vil blive tilføjet til en hedge fond transaktion i et forsøg på at øge størrelsen af ​​et forventet afkast af en investering, men hvis investeringen mislykkes, hedge fond stadig skal tilbagebetale de prime broker.

Hedge fond strukturer kan også variere baseret på investeringsstrategien forfulgt af en virksomhed. For eksempel kan der være en hedge fond, der er fokuseret på at gøre energiinvesteringer, i hvilket tilfælde specialuddannet personel og software vil være på plads for at lette denne strategi. Andre hedgefonde kan være struktureret til at investere i fast ejendom eller kredit mulighederne, som kræver et andet sæt af programmer og talent til at udføre.

Hvordan er Bond resultat målt?
Hvordan undgår jeg roamingtakster?
Hvad er afskrivninger?
Hvad er en afsluttende transaktion?
Hvad er Home Mortgage Insurance?
Hvad er en Bilvask Fundraiser?
Hvad er kapital?
Hvordan er en Credit Score Bestemmes?
Hvad var årsagen til subprime krisen?
Hvordan køber jeg en struktureret Settlement?
Hvad er Ydre Value?

Leave a Reply

trade online