Hvad er de forskellige typer af Ledger indlæg?

Regnskabssystemer bruge en række regnskabsbøger og tidsskrifter for at registrere og klassificere de forskellige transaktioner, hvor en virksomhed går i hak. Finansposter repræsenterer transaktioner i disse bøger, med revisorer typisk stempler dem som journalindgange. De forskellige typer af poster, omfatter de i subledgers og tidsskrifter. Hver af disse to kategorier har forskellige bøger, som holder bestemte transaktioner for nemmere henvisning på et senere tidspunkt. Dobbelt bogholderi kræver både debet og kredit for hver post.

Classic regnskabsmæssige har to krav revisorer skal altid følges, når der optages forretningstransaktioner i regnskabs-bøger. Først skal en debet og kredit være på hver post for at afbalancere de regnskabsmæssige ligning. For det andet skal finansposter altid resultere i aktiver svarende til krav mod disse aktiver, uanset om kravene er lavet af eksterne interessenter eller ejer. Hver subledger og tidsskriftet skal følge disse regler

ellers vil regnskabsbøger være ude af balance. Desuden kan fejl vinden op i bøgerne på grund af ubalancerede indgange indgået de forskellige finanskonti.

Hovedbogen ofte bærer tilnavnet Bog oprindelige registrering. Det betyder, at de samlede tal fra andre subledgers og tidsskrifter rulle op til hovedbogen. Derfor er alle poster, der påvirker subledgers og tidsskrifter også påvirke hovedbogen. For eksempel omfatter fælles subledgers kreditorer, debitorer, løn og andre. Hver af disse subledgers har deres egen gruppe af finansposter, som bærer navne, der repræsenterer de subledgers, som de er registreret.

Tidsskrifter er kronologisk bøger af indrejse i et regnskab. Disse tidsskrifter har en noget begrænset brug

de kun beholde transaktioner, der vedrører salg, køb, og indbetalinger, sammen med kontante udbetalinger og generelle poster. Kort sagt, falder alle poster under en af ​​disse tidsskrifter. For eksempel. Køb opgørelse resulterer i en debitering køb tidsskrift og en kredit i kontante udbetalinger tidsskriftet Andre poster gå ind i tidsskrifter på lignende måde, at bevare balancen i selskabets bøger.

Revisorer kan optage finansposter hele måneden i de respektive tidsskrifter for hver transaktion. Dette sikrer, at bøgerne altid er up-to-date og at der ikke transaktioner ikke får registreret i tidsskrifterne. De forskellige typer af journaloptegnelser gør ikke noget – salg, køb, indbetalinger eller udbetalinger – sålænge de er korrekte og gyldige til den regnskabsmæssige bøger.

Hvad er et investeringsselskab, broker-dealer?
Hvad er en Credit Bureau?
Hvad er IT-Cost Management?
Hvad er en skat skjold?
Hvad er en nostro-konto?
Hvad er Reconveyance?
Hvad er tredjeparts ejendomsforsikring?
Hvad er en gave selvangivelse?
Hvad er et ulige Lotter?
Hvad er en nød-salg?
Hvad er pensionsforpligtelse?

Leave a Reply

trade online