Hvad er de forskellige typer af Ledger papir?

Ledger papir er det fysiske dokument, som revisorer skrive posteringer og andre regnskabsmæssige oplysninger. Mange forskellige typer af hovedbogen papir er tilgængelige, herunder foret, prik, kolonne, og firkantet millimeterpapir. Den mest anvendte papirtype er kolonnen stil, med en enkelt eller flere kolonne puder til optagelse posteringer og andre informationer. Derudover kan kolonner går fra venstre til højre på siden, eller der kan være rækker på tværs af papir, der starter på toppen og gå ned til bunden. Mange revisorer bruge papir til at skrive poster og andre data ned forud for indgåelsen det i selskabets regnskabssystem.

Kolonne pads – eller kolonneformat papir, et andet populært navn – typisk arbejder bedst for regnskabsføring. Historisk set, at papiret er grønne i farve eller farvetone, der fører til de dokumenter, der uformelt kaldt grønne søjler eller grønne ark. Flere kolonner er nødvendige for de fleste regnskabsmæssige arbejde

disse typer med seks til otte kolonner er meget populære. I nogle tilfælde kan forskellige kolonneformat pads være nødvendige for forskellige typer af regnskabsmæssige arbejde. Holde disse originale dokumenter er af allerstørste betydning, kan så ved hjælp af en konsekvent stil ledger papir opretholde denne standard.

Udfyldelse hovedbogen papiret er en anden vigtig del af valg og brug af den rigtige type. Hvert ark har brug for plads for datoer, beskrivelser, kontonumre, og debet og kredit. De sidste to punkter repræsenterer de faktiske dollar beløb for transaktionen har brug for dokumentation. Når du vælger ledger papir, er det bedst at finde en stil, der har linjer, kolonner og dele af grafen kasser, alle i en bestemt rækkefølge. Kolonneformat papiret har alle disse funktioner i den nødvendige rækkefølge, som er en anden grund til dens popularitet med revisorer.

En anden type kolonneformat pad kan også være nyttigt i anvendt regnskabspraksis. Denne stil er en smule mere forenklet, at have to grupper af kolonner på ark papir

venstre side er debet-kolonnen, og den højre side er den kredit-kolonne. Under disse to brede kolonner, er der flere andre, såsom dato, beskrivelse, kontonummer og beløb i dollar. Hver post tager kun en enkelt linje, med debet-poster til venstre og krediteringer til højre. På nogle måder er det papir, en smule mere økonomisk som revisorer kan være i stand til at passe mere journaloptegnelser på hovedbogen papir, som også giver mulighed for færre papirdokumenter til at holde på lager.

Hvad er de forskellige typer af finansielle tjenesteydelser?
Hvad er de forskellige typer af finansielle Konsulentydelser?
Hvad kræves til et realkreditlån godkendelse?
Hvad er Level Term Forsikring?
Hvad er legemsbeskadigelse dækning?
Hvad er medicinsk Retirement?
Hvad er de forskellige typer af selvangivelser?
Hvordan vælger jeg de bedste globale Penny lagre?
Hvad er involveret i Advanced Financial Accounting?
Hvad er et magasin Fundraiser?
Hvad er den korte salgsprocessen?

Leave a Reply

trade online