Hvad er de forskellige typer af Ledger Systems?

Ledger systemer i anvendt regnskabspraksis definere, hvordan en virksomhed registrerer sine finansielle transaktioner til regnskabsmæssige bøger. Der er meget få finansposter systemer, at en virksomhed kan vælge fra og bruge effektivt. Den første del af systemet er dobbelt bogholderi, selve grundlaget for alle tidsskrifter og ledgers. Udløbere fra dette system, omfatter kontant basis, og periodiseringsprincippet, systemer, hvorfra en virksomhed vælger at definere, hvordan den registrerer transaktioner. Ejere, ledere og øverste niveau regnskabsmedarbejdere er typisk de indflydelsesrige beslutningstagere til denne proces.

Dobbelt bogholderi er en selvbalancerende regnskabsmæssige proces, der hjælper en virksomhed styre sine bøger. Under disse Finans systemer, er to indgange, der kræves for at afbalancere regnskabsmæssige ligning: aktiver lig passiver samt ejerens egenkapital. Hver post skal balancere ligningen så selskabets regnskabsmæssige bøger altid vil balancere og vedligeholde en antydning af orden. Dette er ikke til at sige, at en virksomheds regnskaber hovedbog aldrig vil være ude af balance

Systemet vil hjælpe med at støtte ordentlig aktivitet. Det er muligt for en virksomhed at bruge et andet system, selvom det er yderst sjældent.

Et andet aspekt af finansposter systemer er den proces, hvorved et selskab registrerer sine transaktioner. De to vigtigste systemer her er kontant basis og periodiseret regnskabsføring. Under kassebasis systemet, registrerer en virksomhed, transaktioner, når kontanter skifter hænder i løbet af en begivenhed. For eksempel registrerer en virksomhed køber opgørelse for kontanter, samt en revisor denne begivenhed i Finans som kontant var involveret. Ved månedsafslutning, bør transaktioner i virksomhedens hovedbog spejl dets kontoudtog, at skabe en balance for al aktivitet, der resulterer i nøjagtig regnskabsaflæggelse.

Periodiserede regnskaber er den mest populære af de to hovedbog systemer under det dobbelte bogholderi paraply. Kort sagt er periodiseret regnskabsføring det modsatte af kontanter grundlag regnskabspraksis

transaktioner, der går ind i regnskabsbøgerne som de opstår. Enhver tid en virksomhed engagerer sig i en transaktion, der påvirker selskabets regnskabssystem, skal den gå ind i regnskabsbøgerne. Ingen kontanter nødt til at skifte hænder for at disse transaktioner at have repræsentation i selskabets bøger. Periodiserede regnskaber er mere præcis, fører til en bedre rapportering, og skaber rapporter, der afspejler en virksomheds sande aktivitet.

Andre finanskonti systemer kan eksistere i erhvervsmiljøet. For eksempel kan virksomheder skabe en hybrid metode, der kombinerer egenskaber fra begge systemer. Det skal dog opfylde national regnskabsstandarder for at holde oplysninger i en præcis og relevant måde.

Hvad er en ekstraordinær indtægt?
Hvad er en Børnepasning kupon?
Hvad er Asset Accounting?
Hvad er en Afskærmning?
Hvad er en sandsynlighed for misligholdelse?
Hvad er de gyldne regler for Regnskab?
Hvad er Extension Pricing?
Hvad er en Capital Asset?
Hvordan får jeg den bedste personlige lån priser?
Hvordan finder jeg ud af det dagsværdien af ​​et lager?
Hvad er finansiel genforsikring?

Leave a Reply

trade online