Hvad er de forskellige typer af militære fordele?

Veteraner og aktive-duty medlemmer af de grene af det amerikanske militær modtager – til gengæld for deres service – militære fordele i form af lønnede løn, sygeforsikring, pædagogisk bistand, særlige tilskud, død fordele, og efterladtepension fordele. Beløb og niveauer af militære fordele bestemmes af flere aspekter af den tjeneste, medlems-station, herunder hans eller hendes rang og militære job, men alle medlemmer af militæret generelt har adgang til de samme typer fordele.

Pædagogisk militære fordele centreret omkring Montgomery GI Bill, som er en serie af skattefri gratis programmer til service medlemmer. Afhængig af ansøgeren, kan nogle GI Bill programmer dækker op til 100 procent af en deltagers undervisning, bøger, gebyrer og leveomkostninger. Andre programmer kan bruges til kandidat grader, certificeringer, licenser, on-the-job træning, og uafhængig undersøgelse.

Løn fordele omfatter en basisløn, der afhænger af en soldats pligt status, rang, militære besættelse, implementering status, og stationen, samt op til 70 typer af specielle betaler og godtgørelser besluttet på en per-ansøger basis. For eksempel kan service-medlemmerne behersker et fremmedsprog har deres månedsløn steget betydeligt for aktiv-duty medlemmer og i lidt mindre grad for National Guard og Reserve medlemmer. De medlemmer, der har til at flytte deres familie som følge af en ændring i station kan modtage en dislokation tillæg til at dække flytte omkostninger.

Sundhedspleje er også en vigtig militær fordel. Tricare er det amerikanske forsvarsministeriums sundhedspleje program og er tilgængelig for alle service-medlemmerne nuværende og veteran, deres pårørende og efterladte. Der er flere planer til rådighed, og hver enkelt tjeneste medlem vælger hans eller hendes egen plan i overensstemmelse med hans eller hendes families behov. Enkelt, uafhængigt soldater på aktiv tjeneste er automatisk tilmeldt i en Tricare dækning plan for enkeltpersoner. Dækningen kan omfatte både rutinemæssig lægebesøg, mental sundhed, vision, tandlæge og apotek behov.

Ud over mange militære fordele til rådighed for aktive og pensionerede tjeneste medlemmer, også amerikanske militær giver militær døden fordele og bistand til familier til afdøde tjeneste medlemmer. For familierne til dem, der er døde en service dødsfald, vil den amerikanske Veteran administration betale op til et fast beløb i døden fordele for begravelse udgifter, mens ikke-service-dødsfald kan samle et mindre beløb for begravelse og begravelsesudgifter og et yderligere beløb til at hjælpe med at opnå et gravsted. Ægtefæller indskrevet i den Survivor pensionsordningen vil fortsætte med at modtage månedlige årsydelser at hjælpe med at kompensere for tabet af denne tjeneste medlemmets indkomst.

Hvad er forsikringsselskaber derivater?
Hvad er en Jackpot?
Hvad er købekraft?
Hvordan kan jeg se, om penge er forfalsket?
Hvad er revisionsprocessen?
Hvad er en forventet Return?
Hvad er et udbytte?
Hvordan vælger jeg den bedste Diversificering model?
Hvad er et gennemsnit Regnskab Return?
Hvad er aktiver i alt?
Hvad er det bedste økonomiske planlægning Tips?

Leave a Reply

trade online