Hvad er de forskellige typer af pensionsordninger?

Alle pensionsordninger er designet til at give indtægter og sikkerhed for arbejdstagere efter de har nået enden for deres arbejdsliv og gå på pension eller i tilfælde af en lammende skade. Midlerne bruges til at bestemme, at sikkerheden varierer meget mellem planer, men to brede kategorier af pensionsordninger findes, både med fordele og mangler. Ydelsesbaserede pensionsordninger giver et sæt mix af ydelser, typisk med en kontant betaling og visse supplerende ydelser, ofte i form af sygeforsikring. Disse planer fortsætte med at betale for livet for en pensionist og undertiden hans eller hendes ægtefælle, som godt. Bidragsbaserede ordninger er afhængige af bidrag fra både den ansatte og arbejdsgiveren til at opbygge en balance, som derefter trækkes ned efter pensionering.

Den afgørende fordel til en ydelsesbaseret pensionsordning, er det faktum, at det holder udbetaling af ydelser, selv for meget gamle medarbejdere, som ellers udstødning deres konto balancer. Ydelsesbaserede pensionsordninger også minimere de risici, der er pålagt et system af dårlig opsparere, der måske underfund deres definerede bidragsbaserede ordninger, og ikke kunne forsørge sig selv i alderdommen. Blandingen af ​​tjenester og fordele forbundet med nogle ydelsesbaserede pensionsordninger, der kan omfatte ting som diskonterede rejse eller museum adgang, især i europæiske nationer, kan også tjene til at holde de ældre bedre integreret i deres samfund, og dermed gladere og sundere .

Denne type pensionsordning er blevet mindre populært i de senere år, men på grund af flere potentielle problemer. Det største problem ved ydelsesbaserede pensionsordninger er spørgsmålet om underfinansiering. Både virksomheder og statslige pensionsordninger ofte ikke er finansieret på et niveau, tilstrækkelig til at holde op med det pres på dem pensionist befolkninger, hvilket betyder, at planerne bliver mindre og mindre opløsningsmidler over tid og kan i sidste ende mislykkes. Selskaber og lejlighedsvis statslige enheder undertiden også standard på disse planer, så pensionister uden pension overhovedet. Inflationen kan også være et problem med denne sort af planen, som en høj inflation hurtigt eroderer den reelle købekraft af en ydelsesbaseret.

Bidragsbaserede ordninger har et andet sæt fordele. Da pengene i disse planer administreres af arbejderne selv, de er ikke sårbare over for underfinansiering af arbejdsgiverne. Disse planer er også bærbare, hvilket er en fordel i en verden, hvor få arbejdstagere tilbringer en hel karriere med en enkelt arbejdsgiver.

Der er problemer forbundet med bidragsbaserede pensionsordninger så godt, dog. Hvis ansatte vælger ikke at betale til en sådan plan, og betalinger er ofte frivillige, da de vil ikke have nogen pensionskasser, når de er færdige med deres arbejdsliv. Den distribuerede karakter af ydelsesbaserede pensionsordninger betyder, at de kræver en højere grad af administrativt overhead, som godt, hvilket betyder flere penge brugt på gebyrer til at finansiere ledere og mæglere samt færre penge til pensionister.

Hvad er en Cash koste?
Hvad er Finans Factoring?
Hvad er en bindingsperiode?
Hvad er et hjem rentefradraget?
Hvad er de forskellige typer af Self Beskæftigelse skattefradrag?
Hvad Er Project Cost Management?
Hvad er Working Capital?
Hvad er en personlig gældskvote?
Hvad er en import Substitution Industrialiseringsfonden?
Hvad er fordelene til at modtage en Online Electric Bill?
Hvad er et fælles Besparelser konto?

Leave a Reply

trade online