Hvad er de forskellige typer af Private Equity Capital?

Private equity kapital omfatter fonde en enkeltperson eller en virksomhed opnår fra andre kilder end de traditionelle banker eller aktiemarkeder. Disse midler kommer ofte fra venture kapitalister, private investeringsselskaber eller velhavende private investorer. De mest almindelige typer af private equity omfatter venture, vækst og mezzaninkapital. For at sikre disse penge, vil virksomhederne ofte indgå juridiske aftaler om tilbagebetaling dato og proces for de midler, sikkerhed i tilfælde af misligholdelse og kontrollerende interesser, blandt andre definerede aftaler.

Sikring af private equity kapital kan være noget lettere for virksomheder. Banker og andre traditionelle långivere vil ofte have strenge lån krav til virksomhederne. Derudover skal virksomhederne lån hurtigt fylde en banks udlånsportefølje på grund af lånets størrelse. Långivere, der ønsker at forblive diversificerede i deres lån, vil ikke ofte påtage sig risikable lån eller fortsætte med at låne penge til virksomheder. Når dette sker, vil virksomhederne henvende sig til private equity långivere, der er typisk mere risikable, når låne penge, forventer store gevinster, når de modtager princippet og rentebetalinger fra låntagerne.

Venturekapitalfonde er ofte den mest almindelige form for privat egenkapital. De penge, som regel går til iværksættere, der ønsker at finansiere opstarten af ​​en ny virksomhed venture. Disse lån er meget risikabelt og kan omfatte et kort snor for låntagerne. Selvom tilbagebetaling kan være forsinket i forhold til mere traditionelle banklån, kan gruppen foretager udlånet kræver en ledelse aktiepost i selskabet eller betydelig sikkerhed i tilfælde af misligholdelse. Låntagerne kan også være nødvendigt at give långiver med regnskab, der indikerer, hvor godt virksomheden klarer sig.

Vækst midler er en sekundær form for privat egenkapital. Mere etablerede virksomheder, der ikke har evnen til at opnå lån baseret på deres nuværende finansielle tilstand eller er for små til at udstede aktier. Vækstkapital hjælper en virksomhed udvide og forny sine forretningsmæssige aktiviteter for at gå videre i det nuværende marked. Vilkår for disse aftaler kan være mere gunstig end risikovillig kapital som virksomheder har et bedre finansielt grundlag, hvorpå der kan tilbagebetale midlerne.

I den private egenkapital marked, kan nogle selskaber udsteder aftaler om indbetaling kendt som mezzaninkapital. Disse egenkapital aftaler at tage en sekundær position til en virksomheds nuværende lån eller egenkapital aftaler. Formålet med disse midler er at udfylde huller eller mangel efterladt af andre udlån aftaler. Vilkårene for mezzaninkapital ofte er mindre gunstig end almindelige aktiefonde, som selskaber med disse lån vil være i en mindre gunstig position for at modtage midler i tilfælde af misligholdelse.

Hvad er en FSA Godtgørelse?
Hvad er en licens Bond?
Hvad er långivere pant forsikring?
Hvad er de forskellige typer af Automated Stock Trading Software?
Hvad er et konverterbart lån?
How Do I Finance Investment Property?
Hvad er en flad beskatning?
Hvad er intellektuel Ejendomsvurdering?
Hvad er forskellen mellem skatteunddragelse og skatteunddragelse?
Hvad er Check Svig?
Hvad er Reverse realkreditlån?

Leave a Reply

trade online