Hvad er de forskellige typer af projekter Overhead omkostninger?

Forskellige typer af projekter indirekte omkostninger falde i mange af de samme kategorier som almindelige udgifter til projektet. De kan være fast eller variabel, der opererer eller kapital, og kan omfatte sådanne ting som løn for arbejdstagere, husleje, materialer og udstyr, og alle andre udgifter type, der er typiske for projektledelse. Hvad gør disse udgifter en del af projektet, faste omkostninger er, hvordan de finder anvendelse på særlige aspekter af den underliggende aftale.

Projekterne styres som selvstændige forretningsenheder med deres egne budgetter, tildelt medarbejdere og tildelte ressourcer. For at bestemme rentabilitet et projekt, der er projektledere til opgave at identificere udgifter, der er specielt genereret til at fuldføre projektet. Disse udgifter er bundet til et projekt leverancer, hvori der henvises til den specifikke liste over opgaver, der skal udfyldes for at projektet kan være færdigt og kontrakten tilfredse.

I en ideel verden, ville enhver udgift skabt af et projekt være bundet til en bestemt leverance. Reality ofte blander sig dog, og visse udgifter til projektet har tendens til at skræve forskellige leverancer eller gælder for alle leverancer på en gang uden mulighed for at tildele de fleste af udgifterne til én leverance over de andre. Disse typer af paraply udgifter er kendt som projektets faste omkostninger.

Enhver form for projektets omkostninger kan ende op i projektet faste omkostninger kategori, herunder lønninger til generelle projektledere, f.eks. Disse ledere bruger tid på at organisere projektet som helhed, og det kan være umuligt at afsætte tid mellem de forskellige leverancer. Et andet fælles projekt faste omkostninger type er almindelig administration. Dette kan omfatte personale ansat til at gøre den regnskabsmæssige behandling af projektet, leveringer til på kontoret, generel sekretær for hjælp eller omkostningerne ved at drive et hovedprojekt kontor. Projekt overhead-omkostninger kan omfatte en bred vifte af ordinære udgifter, såsom en storage anlæg, der anvendes af hele projektet eller rejseudgifter for projektledere at deltage i møderne.

Det er vigtigt at skelne mellem projekt overhead og den overordnede generelle og administrative omkostninger for hele erhvervslivet. Projekt faste omkostninger, generelt er specifik for projektet. Virksomheden har sin egen hovedhøjde, som det tildeler kunder og projekter, som en procentdel af indirekte omkostninger. Derfor, selvom projektet indirekte omkostninger betragtes overhead til projektet, er de stadig direkte udgifter til projektet. Et projekt kontrakten ville blive tildelt en yderligere procentdel af indirekte omkostninger, der kommer fra administrationen af ​​hele virksomheden.

Hvad er en Endowment Investment?
Hvad er et benchmark-pris?
Hvad er en investering Multiplier?
Hvad er Segment Reporting?
Hvad er clearing virksomheder?
Hvad er økonomisk brancheanalyse?
Hvad er en kredit profil?
Hvordan jeg udfylde en W-9 form?
Hvad er Market målretning?
Hvad er de forskellige typer af Futures Trading Systems?
Hvad er en simpel gældsbevis?

Leave a Reply

trade online