Hvad er de forskellige typer af socialt ansvarlig investering?

Den traditionelle investor placerer sine penge inden for områder gearet mod at skabe det største økonomiske afkast. En stigning i rigdom er det eneste kriterium, og transaktionen er baseret på en pragmatisk måde, baseret på stigningen af ​​aktiver. Socialt ansvarlige investeringer er normalt beregnet til at returnere en fortjeneste, men det beløb, omfatter en højere grad af altruistiske spekulation. De investerede midler typisk til formål at fremme gavn af en specifik årsag, samfund eller sociale bevægelse. Erhvervelse af velstand er af samme eller mindre betydning for til gavn for fremme af samfundet som helhed.

Socialt ansvarlig investering er meget subjektiv i naturen. Det, der opfattes som socialt ansvarlige ved et individ kan meget vel ses som socialt uansvarligt af en anden. I bredeste definition af socialt ansvarlige investeringer, er investeringen i sig selv ikke noget. Den socialt ansvarlige investor er en, der vier en procentdel af sin formue i en sådan retning, at han tror er bedst for det fælles bedste.

Fælles investeringer, der betragtes som socialt ansvarlig ofte centreret omkring køb af aktier i virksomheder, som støtter miljøbevidsthed. For eksempel er virksomheder specialiseret i at finde alternative energikilder populære hos de socialt ansvarlig investor i 2011. Investeringen kan også gøres i retning af støtte til jord eller bevarelse truster. Den monetære afkast i disse tilfælde ville komme i form af potentielle skatte-forskydninger, snarere end en stigning i værdi eller en stigning i aktiekurserne. Afkastet er stort set iboende, som investor mener, at han er med til at bevare og beskytte naturen.

En socialt ansvarlig investor kan omdirigere nogle af sine aktiver mod firmaer, der praktiserer mangfoldighed i leje praksis. For en sådan investor, er udlæg af midler bl.a. i, at afkastet består af forsøg på at øge ligestillingen. Investeringen kan ske til non-profit selskaber, som stræber efter at fremme de grundlæggende menneskerettigheder. I dette scenario, igen eventuelle finansielle afkast stammer primært i form af skattelettelser. Det personlige vender tilbage ankommer med viden om, at investors fond potentielt er oprettende en forkert eller hjælpe underprivilegerede personer.

Socialt ansvarlige investeringer ikke er forvist til områder, der betragtes som politisk korrekte eller populære. En investor kunne tro, at en stærk militær er nøglen til fred, og således købe en interesse i forsvar kontraherende virksomheder eller våben producenter. Investoren måske ikke føler, at alternative energikilder er holdbare, og dermed ville placere sine penge i virksomheder der beskæftiger sig med efterforskning og udvinding af naturressourcer. Rationalet bag denne type investeringer kan være, at sådan et kursus sænker priserne, hvilket giver mulighed for den gennemsnitlige person til at beholde en større del af sin disponible indkomst og leve et mere komfortabelt liv.

Socialt ansvarlige investorer, der beskæftiger sig med mere end penge. Det er et område af finansiering, hvor samvittigheden er ens guide. Principperne for to så investorer kan være diametralt modsatte, men hensigten med begge er at støtte skabelsen af ​​en bedre verden.

Hvad er en QTIP Trust?
Hvad er daglig renters rente?
Hvilke faktorer påvirker en ejendomsmæglers Kommissionen?
Hvad er forholdet mellem bruttoavance og fortjeneste?
Hvad er de bedste tips til Automated Futures Trading?
Hvad er en forhandler Market?
Hvad er klassisk Motorcykel Forsikring?
Hvordan er en AMT Beregning Done?
Hvad er privat indkomst?
Hvad er Liquor ansvar?
Hvad er en optimal portefølje?

Leave a Reply

trade online