Hvad er de forskellige typer af Stock Option Trading System?

En aktieoption handelssystemet gør væddemål om, hvorvidt volatiliteten vil stige eller falde. Til tilfældige observatør, se muligheder som de er væddemål om, hvorvidt aktien vil stige eller falde, men de er faktisk væddemål om, hvorvidt prisen vil stige eller falde hurtigere end forventet. Med andre ord er købere af opkald væddemål aktiekurserne vil stige hurtigere end indbygget i præmie, mens køberne af sætter spiller priserne vil falde hurtigere end det var forventet, da præmien blev fastsat.

Alle de små variationer på et aktieoptionsprogram handelssystem producere et væld af komplekse stillinger med navne som sommerfugle, jern kondorer, og omvendt sommerfugle. Disse komplekse positioner er normalt et forsøg på at lave en ren volatilitet væddemål med ligegyldighed med hensyn til retning. Alle disse strategier kan lykkes, hvis man ikke skal betale provision. Det er ganske nemt for en kompleks stand til at generere så store kommission omkostninger, selv om den underliggende aktie opfører sig som forventet, den erhvervsdrivende taber penge. Hvis den underliggende aktie ikke opfører sig som forventet, de erhvervsdrivende mister endnu flere midler.

En af de brummer sætninger af optioner handel er “delta neutral.” I optioner, er, at stort set det samme som satser på, at volatilitet vil falde. Ifølge teorien, de præmier, hvis et aktieoptionsprogram handelssystem konstant rebalancerer dens porteføljer for at forblive delta neutralt, over tid vil tilflyde konto systemet er handel, uden hensyn til, hvilken vej de bestande, der ligger til grund for mulighederne flytte. Der er to store problemer med et delta neutral tilgang: kommissioner og den noget cykliske karakter af volatilitet. Betting, at volatilitet vil falde kan være både meget vanskeligt og bekosteligt at fastholde, når volatiliteten er stigende.

En sidste tilgang, som en aktieoption handelssystem kan bruge, er at kigge efter dybe ud af de penge stillinger, der er mispriced. Teoretisk set forkert prissætning af dyb ud af de penge muligheder er fælles for grunde, der har at gøre med matematik af muligheder prisfastsættelse. Teorien er, at man vil købe disse billige muligheder uundgåeligt at få betalt i det lange løb, når volatiliteten stiger nok til at gøre dem værdifulde. Udnyttelse af optioner fejlvurdering kræver en enorm sum penge og et meget lang tidshorisont. Man kan købe hver alvorligt mispriced option på markedet, og gør intet overskud i år, som mindst én stor fond har gjort.

Hvad er en Superannuation bidrag?
Hvordan Kan jeg finde frem til en ejendomsforsikring Estimate?
Hvad er fordele og ulemper til amortiseret lån?
Hvad er de forskellige typer af kreditrisiko Systems?
Hvad er manglende forsikring?
Hvad er en afsluttende erklæring?
Hvad er de forskellige typer af Stock Option Trading System?
Hvad er et handicap Tax Credit?
Hvad er bærer Bond?
Hvad er Cost and Management Accounting?
Hvad er en statskassen ETF?

Leave a Reply

trade online