Hvad er de forskellige typer af Stock Trading Systems?

Bestand handel systemer kan grupperes så lang eller kort sigt og teknisk baseret eller grundlæggende baseret på. Forskellige tekniske metoder kan anvendes enten på lang sigt eller på kort sigt. Grundlæggende analyse ser på de finansielle sundhed i et selskab, den sektor i økonomien virksomheden er i, og på produktlinjen at vurdere fremtidsudsigter for det pågældende selskab. Teknisk analyse ser på prisen aktivitet i markedet til at forsøge at vurdere markedets opfattelse af selskabet. Alle handler systemer er sammenlignet imod købe og besidde benchmark-system.

Grundlæggende systemer tilgang på aktiemarkedet som en langsigtet investering, hvor styrkerne i virksomheder med gode produkter og god ledelse vil ud-udføre de andre, men det kan tage flere år for markedet til fuldt ud at anerkende værdien. Analytikere i disse systemer ofte er afhængige af hvert selskab analyse, og er interesseret i selve produktet og prognose, hvis produktet har en fremtid.

Hvis produktet har et robust fremtid, vil analytikeren ønsker at interviewe ledelse. Han søger at vurdere de ledelsesmæssige holdninger og tilgange til planlægning og markedsføring af produktet linje. Finansiel analyse er meget vigtig. Hver kompetence har forskellige krav til offentlige virksomheder, men de markedsfører analytiker er mest interesseret i, vil alle have gennemsigtighed love, der stiller den reviderede indtægter og omkostninger opgørelser af de offentlige selskaber.

Kortvarig aktiehandel systemer er helt teknisk. Populære tilgange omfatter mønstergenkendelse, ekspansion i volatiliteten, enten målt ved at udvide sortiment eller volatiliteten Index (VIX), sat til at ringe nøgletal for optioner og diverse nøgletal for mængden øges, ned volumen, fremrykkende aktier, faldende aktier, og daglige rapporter af nye højder. Trend linier og japanske Lysestager indgår ofte i korte sigt tilgange. Cycle analyse forekommer i både lang og kort sigt markedet timing arbejde.

Langsigtet aktiehandel systemer, der er af teknisk karakter kan nævnes økonometriske modeller, rente-modeller, modeller baseret udelukkende på pris, og modeller er baseret på den interne af aktiemarkedet. Disse modeller, der alle fokuserer på timingen den samlede stigning og fald af markedet. I modsætning til fundamentalister, der hævder, at timingen markedet er umuligt, peg på markedet teknikere til undersøgelser, at de siger viser markedet timing ganske indbringende.

Langsigtet teknisk analyse bruger mange af de samme teknikker, der anvendes på kort sigt analyse, men bruger dagligt eller ugentligt chart barer snarere end fem minutter barer. Marked Interne herunder volumen op, volumen ned, nye højder, spørgsmål fremme og spørgsmål faldende oftere anvendes i langt sigt aktiehandel systemer end på kort sigt systemer.

Standarden, som alle aktiehandel systemer sammenlignes er “købe og besidde.” Dette henviser til at vælge en handel indeks, og beregningen af ​​den procentsats af overskud eller tab, der opstår i løbet af en bedrift periode. Alle andre aktiehandel systemer er i forhold til dette resultat, og kun få klarer sig bedre, især efter fradrag af administrationsgebyrer.

Hvad er fordele og ulemper ved Carbon skat?
Hvad er fælles egenkapital?
Hvad er en leasingkontrakt Extension?
Hvad er værktøjet Value?
Hvad er en kredit Order?
Hvad er en sidelomme?
Hvor lang tid vil en konkurs Ophold på min kredit rapport?
Hvad er Wholesale Banking?
Hvad er de forskellige typer af finansielle institutioner?
Hvad er en junk bond?
Hvorfor prisen på guld Rise og Fall?

Leave a Reply

trade online