Hvad er de forskellige typer af studielån?

Der er mange typer af studielån at vælge imellem, og det er vigtigt at finde en, der er rigtige for netop din situation. De to hovedtyper af lån bliver føderale lån og private lån.

Der findes tre hovedtyper af føderale lån:

Federal Stafford Lån – Disse tildeles baseret på finansielle behov og reguleres af den føderale regering. De kan fås fra en bank, kreditforening eller direkte fra regeringen. Der er tre typer af føderale Stafford lån at vælge imellem:

Støttet Federal Stafford Loan – Dette lån er langsigtet og har brug for-baseret, med en lav rente. Udtrykket subsidieret betyder, at regeringen vil betale renterne på lånet, mens en elev er i skolen eller når den studerende anmoder om en afdragsfri periode eller udsættelse.

Subventionerede Stafford Lån – Dette lån er langsigtet, ikke-brug-baseret, med en lav rente. Denne type lån er bedst for studerende, der ikke opfylder betingelserne for andre former for finansiel støtte, eller som stadig har brug for flere penge ud til andre former for finansiel støtte. Næsten alle husstandsindkomster kvalificere sig, og subventionerede betyder, at renter på lånet er ansvarlig for låntager. I nogle tilfælde dog kan betalingerne udskydes.

Yderligere subventionerede Stafford Loan – Disse lån er forbeholdt låntagere, der er klassificeret som selvstændige studerende, som fastsat af Federal retningslinjer.

Federal Plus Lån – Disse lån er til rådighed for forældre, hvis børn går i skole som hel eller halv tid bachelorstuderende. De er tildelt baseret på kredit historie og omkostninger ved fremmøde. Interessen er lav på denne type lån, men tilbagebetalingen begynder som regel inden for 60-90 dage efter fuld udbetaling af lånet, eller efter den studerende kandidater.

Federal Perkins Udlån – Perkins lån er givet til de studerende er baseret på ekstreme finansielle behov, og som regel har meget lave renter. Den samlede disponible midler, der skal udbetales for disse lån, er imidlertid begrænset, hvilket betyder, at lånebeløbet sandsynligvis vil være forholdsvis lav. Interessen starter ikke at optjene indtil 9 måneder efter, at en elev falder til under halv tid tilmelding eller kandidater. Hvis du ikke er sikker på, om du opfylder betingelserne for en Perkins lån, stille et kollegium finansiel støtte rådgiver. En vigtig ting at bemærke om disse lån: de er indberettet til et kredit-bureauet, hvilket betyder, at hvis du kommer for sent på betalinger, eller standard på dit lån, kan det skade din kredit.

Hvis du ikke er berettiget til føderale lån, så skal du måske overveje at kigge på private långivere. Banker og lån selskaber giver ofte studielånssystem på relativt lave renter. Hver institution er forskellige, så sørg for at tjekke de vilkår og betingelser for ethvert lån, du får, føderale eller private, og sørg for du kender detaljerne før undertegnelsen på den stiplede linje.

Hvad er en økonomisk enhed?
Hvad er interessebaseret på modenhed?
Hvad er Kidnap og Ransom Insurance?
Hvad er lyd Financial Management?
Hvad er et gældsinstrument?
Hvad er en teoretisk værdi?
Hvad Er FTSE Small Cap?
Hvad er Forudbetalte omkostninger?
Hvad er en Portfolio Management Service?
Hvad er potentielle 401K Skat Sanktioner?
Hvad er en Krugerrand?

Leave a Reply

trade online