Hvad er de forskellige typer af truster?

En tillid er et juridisk dokument, der registrerer en grundejers ønsker for fordeling og forvaltning af hans eller hendes formue. Fonde afvige fra testamenter i, at de tillader den tekniske overførsel af aktiver og ejendomme, mens de oprindelige ejer er stadig i live, holde dokumentet i at komme ind skifteretten, når ejeren dør. Der er mange forskellige typer af investeringsforeninger, der kan være egnet til forskellige situationer, herunder velgørende, konstruktive, express, levende, og uigenkaldelige truster. Forhandling om disse mange forskellige typer af truster er normalt lavet enklere ved inddragelse af en trust advokat, der kan hjælpe med at sikre de juridiske rigtigheden af ​​aftalen.

Express har tillid refererer til typer af tillid, der er skabt gennem bevidst handling af boet ejer. Normalt er bevidst handling mest simpelthen defineres som at skabe et juridisk dokument, der angiver begrundelsen for den tillid, selv om en mundtlig aftale til tider kan erstattes. Disse adskiller sig fra typer af investeringsforeninger, der ikke indebærer bevidst handling af ejeren, som f.eks konstruktiv truster. Konstruktiv trusts er oprettet på kendelse fra en domstol, og kræver ikke den frivillige samtykke af boet indehaveren.

Nogle mennesker med aktiver, ønsker at sikre, at deres ejendom eller penge går til gavn for offentligheden eller en vigtig årsag. Bly og resten trusts er to forskellige typer af investeringsforeninger, der kan bruges til at skabe eller finansiere en velgørende virksomhed. Bly truster arbejde ved at lade donor at bevare kontrollen med sin doneret aktiver, samtidig med at en velgørende organisation at drage fordel af dem så godt. Renter skabt af betroet aktiver kan gå til velgørenhed eller kan blive delt mellem donor og den velgørende organisation, indtil den tillid udløber. Resten har tillid tildele total kontrol af betroet aktiver til en velgørende organisation for et bestemt tidsrum. Begge typer af fonde typisk tillade donorer adgang til enorme skattelettelser, som hjælper dem beholde indkomst og renter, der ellers ville være tabt for skatter.

En levende tillid er én, der begynder, mens boet indehaveren stadig er i live. Mange fonde med velgørende formål er levende trusts, idet ejendom ejere kan skabe dem for til personligt at drage nytte af de tilgængelige skattefradrag for velgørenhed. Living trusts hjælpe med at forhindre boet skifteretten, og kan tillade oprindelige ejendom ejere til at have en klar indflydelse på dispensation af den tillid. Trusts, der er skabt af viljen til at begynde at følge godsets indehaverens død kan medføre retlige komplikationer, hvis nogen produkter bestrides eller uklare.

Mens nogle typer af investeringsforeninger har udtryk, der kan genforhandles, en uigenkaldelig tillid ikke. Disse trusts er generelt uforanderlige, og er en god måde til at fastlægge konkrete retningslinjer. Både levende og post-død trusts kan oprettes som uigenkaldelig.

Hvordan vælger jeg den bedste Credit Management Software?
Hvad er fordele og ulemper ved Tracking udgifter?
Hvad er en koncessionsaftalen?
Hvad er kreditværdighed?
Hvad er lån til værdi?
Hvad er en Lockbox?
Hvad er en leje Ledger?
Hvad er Starter Kontrol?
Hvad er en Trust kvittering?
Hvad er Mitigation Banking?
Hvad er likvide midler?

Leave a Reply

trade online