Hvad er de forskellige typer af ydelser til selvstændige erhvervsdrivende?

Nogle af de mest signifikante fordele for selvstændige erhvervsdrivende er skattemæssige fordele. Eksempler på selvstændige skattemæssige fordele omfatte selvstændige skattefradrag og fradrag for sundhedspleje og pensionsordninger. Ofte kan selvstændige erhvervsdrivende fradrage erhvervsmæssige udgifter, såsom hjemmekontoret omkostninger, rejser og underholdning, og uddannelse kurser. Enhver person, der ønsker at drage fordel af disse selvstændige skattemæssige fordele skal først arbejde med en skat professionel, inden du forsøger at fradragene på egen hånd. Arbejde med en professionel kan hjælpe med at sikre en selvstændig erhvervsdrivende betaler, og får den korrekte mængde, eliminere fremtidige problemer som revisioner og efterbetaling af skat.

Da de ikke har traditionelle arbejdsgivere, der fratrække skatter fra deres lønsedler, skal selvstændige individer håndtere deres egne skatter i henhold til regeringens tidsplan. For mange mennesker i USA, betyder det, at de skal indgive deres skatter på et tidspunkt mellem 1. januar og 15. april. Nogle selvstændige mennesker kan vælge at håndtere deres skatter kvartalsvise hele året. På trods af ligheder i den måde, de fil skatter, typisk konventionelt ansat mennesker ender på grund af færre penge eller få højere skat afkast end selvstændige. Dette skyldes, at konventionelt ansat folk har skatterne taget ud af deres lønsedler i løbet af året.

Selv uden den bekvemmelighed for at have en arbejdsgiver fratrække de nødvendige skatter fra deres lønsedler, er nogle af de mest almindelige ydelser til selvstændige erhvervsdrivende de skattemæssige fordele. Dette skyldes, med selvstændige kommer visse skattemæssige fradrag for hvor mange konventionelt beskæftigede er ikke støtteberettigede. Disse fradrag kan hjælpe med at nedsætte mængden af ​​penge, selvstændige mennesker skal betale, når de arkiverer deres skatter.

For eksempel, i USA en af ​​de skattemæssige fordele for selvstændige erhvervsdrivende er selvstændige skattefradrag. Dette er et fradrag selvstændige mennesker kan gøre når de fastlægger deres justeret bruttoindkomst. For at gøre dette til fradrag, skal en selvstændig person først bestemme sin selvstændig skat. Den selvstændig skat svarer til Social Security og Medicare skatter, som konventionelle arbejdsgivere automatisk fratrække deres ansattes lønsedler. Når den selvstændige person kender sin selvstændig skat, kan han fradrage halvdelen af ​​dette nummer fra hans korrigeret bruttoindkomst.

Yderligere fordele for selvstændige erhvervsdrivende omfatter fradrag for sundheds-forsikring eller sundhedspleje og selvstændige pensionsordninger. Mange arbejdsgivere, der dækker alle eller de fleste af disse omkostninger med deres personaleydelser pakker, mens selvstændige folk betale for dem ud af deres egen lomme. Afhængigt af situationen, dog kan selvstændige erhvervsdrivende bruge disse fradrag til at opveje de årlige omkostninger og mindske deres indkomst skattebetalinger.

Andre skattemæssige fordele for selvstændige mennesker omfatter fradrag i forbindelse med deres virksomhed. Som eksempler kan nævnes deres hjemmekontorer, de forretningsmæssige telefon, fax og brug af internettet, og køretøjs-og rejseudgifter. Ligeledes kan selvstændige folk nogle gange fradrage udgifter til måltider og underholdning for kunder, uddannelser direkte relateret til deres forretning, og abonnementer på publikationer for læsere i deres linjer af arbejde.

Hvad er en venturekapitalist?
Hvad er Net Asset Value?
Hvad er Limning Forsikring?
Hvad er et investeringsprojekt?
Hvad er direktører og officerer ansvarsforsikring?
Hvordan vælger jeg den bedste Forex Trading Service?
Hvordan beregner jeg et break-even punkt?
Hvordan får jeg en Serie 65 licens?
Hvad er en helligdag?
Hvad er et index Bond?
Hvad er Small Business Venture Capital?

Leave a Reply

trade online