Hvad er de forskellige typer beskæftigelse fordelene?

Der er en række fordele til rådighed for ansatte og tidligere ansatte i en virksomhed, afhængigt af regionen og virksomheden. Fælles og sommetider juridisk forpligtet beskæftigelse fordele omfatter Orlovsydelse, sundhedsmæssige gevinster, og arbejdsløshedsunderstøttelse. Lad fordele er sygedage, feriedage, og andre betalte og ubetalte dage en ansat tager fri fra arbejde. Helbredsmæssige fordele er normalt indgået gennem et sygeforsikringsselskab og kan være til rådighed i tillæg til livsforsikring og andre typer af forsikringer. Endelig dagpenge er hvad medarbejderen modtager, hvis han eller hun er fyret eller afskediget.

Lad fordele er ofte beskæftigelsesmæssige fordele påkrævet ved lov, og de lod medarbejderen tage et antal fridage om året. Dette nummer og om feriedage betales afhænge af lokale love, selv om en virksomhed kan tilbyde en medarbejder ekstra feriedage. Normalt, en ansat har et vist antal feriedage, der er betalt, og et vist antal, der er ulønnede. Nogle lande har love, der kræver arbejdsgiverne til at give en stor mængde af feriedage i forhold til de fleste andre lande.

Afhængigt af landet, kan sundhedsmæssige fordele være en stor fordel ved at være ansat. Nogle arbejdsgivere giver bedre helbred fordele end andre, nogle gange gør jobbet meget eftertragtede. Lejlighedsvis, folk får nogle jobs alene til sygesikringen, at en arbejdsgiver giver for medarbejderen, medarbejderens nærmeste familie, eller begge dele. Stadig andre arbejdsgivere tilbyde lidt at ingen sundhedsmæssige gevinster, fordi sundhedsydelser er betalt af regeringen, fordi de ikke ønsker den ekstra udgift, eller af andre grunde.

Svarende til sygeforsikring, der tilbydes af arbejdsgivere, måske livsforsikring, dental forsikring, og vision forsikring også være til rådighed pensionsydelser. Nogle gange er de to sidstnævnte er ikke omfattet af en sygeforsikring plan eller er omfattet af et meget begrænset omfang, i hvilket tilfælde de kan købes separat for at give fyldigere samlede sygesikring. Disse typer af forsikringer normalt ikke påvirker en potentiel medarbejders beslutning om at deltage i en virksomhed, men mange mennesker får dem på grund af deres lave pris.

Endelig dagpenge er gavnligt, hvis en medarbejder er fyret eller afskediget på grund af virksomhedens nedskæringer. Disse pensionsydelser, der normalt udføres af den lokale regering og de er almindeligvis gives i form af en månedlig check, der er en procentdel af, hvad den tidligere medarbejder tjent på hans eller hendes arbejde hver måned. Nogle gange dagpenge omfatter husleje bistand og jobformidling, bl.a. forbindelse med støtte til tidligere medarbejder og finde ham eller hende et nyt job.

Hvad er en Retention Ratio?
Hvad er COMEX?
Hvad er et fladt marked?
Hvad er et magasin Fundraiser?
Hvordan vælger jeg en sikker payday lån långiver?
Hvad er konvertible gældsbreve?
Hvad gør Aktuarmæssige virksomheder mener?
Da vil jeg blive opkrævet Morarenter?
Hvad er en skatteklasse?
Hvordan jeg Estimate en lejlighed elregning?
Hvad er en samlekonto?

Leave a Reply

trade online