Hvad er de forskellige typer investeringsfonde?

Investeringsfonde, også kendt som kollektive investeringsordninger eller forvaltede midler, er en gruppe fonde af penge, hvor folk samle deres aktiver sammen for at give dem mulighed for at få adgang til investeringsmuligheder, som ellers ikke ville være til rådighed for dem. Da mange investeringer har minimum buy-ins, ofte en enkelt køber på forbrugerniveau ville være ude af stand til at købe selv de mindste beløb, men ved at samle midler sammen med mange andre investorer, kan de penge der skal investeres og overskud eller tab deles mellem gruppe. Da investeringer kan have omkostninger forbundet med dem, som godt, investeringsforeninger tillade, at disse omkostninger blive reduceret ved at blive spredt ud over mange mennesker, i stedet afholdes af den enkelte. Der er to hovedtyper af investeringsfonde i USA: investeringsforeninger og børshandlede fonde (ETF).

Gensidige fonde er rygraden i den kollektive investeringsordning i både USA og Canada, men udtrykket er mere generelt i andre dele af verden, blot at henvise til alle typer af investeringsfonde. Gensidige fonde tage penge fra den kollektive gruppe, samle det sammen til at investere i værdipapirer som aktier og obligationer. Gensidige fonde forvaltes af en fond manager, der håndterer alle de penge i fonden, at vælge de investeringer selv, som regel baseret på bestemte kriterier.

Worldwide, gensidige fonde udgør et enormt blok af investeringskapital, der repræsenterer nogle 26000 milliarder dollars US Dollars (USD) i værdi. Som deres værdi er vokset i de seneste par år har fondsforvaltere blevet nogle af de højest betalte personer på planeten, med de mest succesfulde fondsforvaltere gøre milliarder af dollars årligt. Der findes mange forskellige typer af gensidige fonde, hver med deres egen fokus og strategi.

Vækst investeringsfonde, for eksempel, påtage sig et vækstmarked, køb lave og sælge høj, og kan give betydelige gevinster. Pointen af ​​deres investering er ikke i modtager udbytte, således deres korte rente ikke er optimal. De gør sig godt i bullish markeder, bedre end S & P i disse tider, men omvendt kan blive ramt temmelig hårdt i bære markeder. Af denne grund, at de en rimelig mængde af risiko samt potentialet for belønning, og det er ikke ideelt for risikoaverse investorer. Aggressive vækst midler er en underklasse af aggressive midler, men de kan låne midler eller handel aktieoptioner for yderligere at udnytte de midler, der opbevares i fonden.

På den anden ende af spektret, er vækst-indkomst investeringsfonde temmelig konservativ, med speciale i blue chip aktier. De køber ting som Dow industrikunder, hjælpeprogrammer og andre bestande, der er generelt ikke-flygtige. Investering i en vækst-indkomst fond svarer til at investere konservativt i aktiemarkedet direkte, men med fordelene ved at samle ressourcer i henhold til en fond manager.

En børshandlede fond (ETF) ligner en investeringsforening, idet det er et køretøj til at holde andre værdipapirer, men det er offentligt handles på børsen, meget gerne en bestand selv. Man kan investere i en ETF, som om man skulle købe en aktie, men i stedet den ene er at købe en samling af aktier og obligationer og hjælpe med øjeblikkelig diversificere sin portefølje.

Hvad er Documentary Credit?
Hvordan får jeg den bedste satser på overtræk?
Hvad er Chartered Financial Management?
Hvad er et realkreditlån?
Hvad er forhandlingsstyrke?
Hvad er en Direct Repair Program?
Hvordan laver jeg en livrente Tilbagetrækning?
Hvad er en underfinansieret Pension Plan?
Hvad er en skat Roll?
Hvad er barselsorlov Insurance?
Hvad er kreditrisiko Insurance?

Leave a Reply

trade online