Hvad er de forskellige typer optioner Trading strategi?

Optioner handelsstrategi kan inddeles i tre forskellige kategorier: bullish, bearish og neutrale. Muligheder er til rådighed til at købe eller sælge i form af opkald og sætter. Forskellige kombinationer af køb og salg af opkald og sætter er fundamentet af simple og komplekse muligheder handel strategier. Disse strategier kan bruges til at definere de risici og belønninger af den holdning.

Bullish optioner handel strategi anvendes, når den handlende forventer en stigning i værdien af ​​det underliggende aktiv. Den mest grundlæggende offensiv strategi er at købe et opkald. Denne strategi giver erhvervsdrivende ret til at købe et aktiv til en aftalt pris på eller inden et aftalt tidspunkt. At købe et opkald udsætter erhvervsdrivende til et ubegrænset potentiale for profit og samtidig begrænse risikoen for præmien betalt for optionen. Bull spreder, forholdet ringe breder sig og korte sætter er et par af de mange bullish strategier.

Bearish optioner handel strategi anvendes, når den handlende forventer et fald i værdien af ​​det underliggende aktiv. Den mest grundlæggende bearish strategi er at købe en put. Denne strategi giver erhvervsdrivende ret til at sælge et aktiv til en aftalt pris på eller inden en aftalt dato. Dette giver også et ubegrænset potentiale for profit og samtidig begrænse tabet til præmien betalt for optionen. Kalender spreder bærer spreads og salg af opkald er nogle af de bearish strategier.

Neutral optioner handel strategi anvendes, når den handlende forventer, at det underliggende aktiv, vil handelen inden for en række specificerede priser. Den erhvervsdrivende kan drage fordel af denne form for handel, hvis der ikke meget retningsbestemt bevægelse i aktivet. En af de klassiske neutral mulighed brancher er dækket opkald, også kaldet et buy skrive. Den erhvervsdrivende kan selv eller købe aktivet og sælge en opfordring til at indsamle præmien. Skræver, kvæler og sommerfugle er neutrale strategier.

De kombinationer af køb og salg sætter, og opkald kan tilsyneladende uden ende. Mange muligheder for handel strategier har været organiseret og automatiseret med mulighed mæglere. At vælge den rigtige muligheder handelsstrategi for et bestemt fag eller omstændigheder vil kræve en indsats af tid.

Inden for handel, bør investorerne lære og forstå de involverede risici og belønninger, der er mulige. Den erhvervsdrivende må ikke komme ind i indstillingerne arena uden en god grundlæggende viden om, hvordan optioner handel strategier arbejde. Der er mange hjemmesider, der tilbyder uddannelsesmæssige ressourcer uden omkostninger for den erhvervsdrivende.

Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er en tankless Vandvarmer Tax Credit?
Hvad er Skadesløsholdelse?
Hvad er balance Billing?
Hvad er et konglomerat?
Hvad er en dag Trading Room?
Hvad er en Deed of Trust?
Hvad er Fordele ved kontrol af regnskaber?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort for universitetsstuderende?
Hvad er Check vask?
Hvad er en Settlor?

Leave a Reply

trade online