Hvad er de kvalifikationer for Food frimærker?

Siden oktober 2008 har De Forenede Stater ‘Food Stamp programmet blevet kendt som den supplerende Nutrition Assistance Program (SNAP). Mad stempler eller SNAP fordele, som de undertiden kaldes, hjælper familier med lav indkomst sat nærende, sund mad på bordet. Selvom lokale statslige styrelser administrere og behandle individuelle ansøgninger og føre tilsyn med distribution af fødevarer stempel fordele, der er støtteberettigelse standarder på føderalt niveau. De kvalifikationer for mad frimærker omfatter en husstand aktiv grænse, to husstandsindkomst standarder, arbejde krav til visse ikke-handicappede ansøgere og juridiske amerikanske opholdsstatus.

For at deltage i SNAP, skal ansøgere indsende et regnskab over husholdningens aktiver. Tællelige aktiv ressourcer omfatter likvide beholdninger, bankkonti, aktier og obligationer. Aktivet kvalifikationer for mad frimærker er underlagt visse undtagelser, herunder værdien af ​​et beboelseshus og meget og i nogle tilfælde er værdien af ​​husholdningernes køretøjer. For SNAP berettigelse, må den samlede tællelig aktiver ikke overstige $ 2000 US Dollars (USD) i alt, eller $ 3000 USD, hvis et medlem af husstanden er 60 eller ældre.

Indkomst kvalifikationer for mad frimærker omfatter to dertil knyttede foranstaltninger for de fleste husholdninger. For det første skal en husstand brutto månedlige indkomst være lig med eller under 130 procent af de føderale fattigdom retningslinjer. For det andet skal en husstandens månedlige nettoindkomst være lig med eller under 100 procent af de føderale fattigdom retningslinjer. Der er flere indkomster fradrag tilladt, herunder to standard fradrag, der gælder for de fleste husholdninger og andre fradrag for visse udgifter til lægebehandling og børnebidrag. Føderale fattigdom retningslinjer arbejde på en glidende skala efter størrelsen af ​​husstanden er tale om.

I de fleste tilfælde skal raske voksne uden pårørende, der er alder 18-50 være ansat eller skal deltage i en formel beskæftigelse træningsprogram for at bevare mad stempel fordele ud over tre måneder i en 36-måneders periode. Før maden stempel fordele er fordelt, skal de potentielle modtagere opfylde lokalt anlagt arbejde og uddannelse registreringskrav. For eksempel, i Massachusetts må ikke-fritaget SNAP ansøgere tilmelde dig i en SNAP Food Stamp arbejdsprogram til at modtage ydelser. Visse mennesker er fritaget for arbejde krav, herunder de ældre og dem, der har børn yngre end 6 år.

Den sidste af de vigtigste kvalifikationer for mad frimærker omhandler en ansøgers opholdsstatus i USA enhver amerikansk borger, der opfylder ovenstående krav og har et CPR-nummer er berettiget til mad stempel fordele. Et begrænset antal ikke-statsborgere også er berettiget til ydelser, herunder dem, der er født i amerikanske territorier såsom Amerikansk Samoa, visse medlemmer af amerikanske indianerstammer og medlemmer af visse Hmong og Highland laotiske stammer bor lovligt i USA Ikke-borgere, der har været bevilges asyl eller flygtningestatus i USA kan være berettiget til SNAP fordele. Andre kvalificerede udlændinge også kan være støtteberettigede.

Hvad er en High-Yield Bond Index?
Hvad er en velgørende Endowment?
Hvad er Sælger Closing Omkostninger?
Hvad er en private udenlandske investeringer?
Hvordan skriver jeg en Godtgørelse brev?
Hvad er setup omkostningerne?
Hvad Er Project Cost Management?
Hvad er struktureret gæld?
Hvad er en bindingsperiode?
Hvad er en Sales Tax-certifikat?
Hvad er forskellen på en Health Savings Account og et fleksibelt Spending konto?

Leave a Reply

trade online